asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Matematik Dünyası - 2005 Bahar sayısının Ali Nesin'e ait giriş yazısını (Matematik Dünyası'ndandı başlık sanırım) nereden bulabilirim? Eğer elinde olan varsa gönderebilirse çok sevinirim... PDF,JPG,GIF,Word,TXT vs.. tüm türler kabulümdür. ahmetsinan {at} gmail {dot} com Ayrıca buradada paylaşırsanız buradaki arkadaşlarda istifade edebilirler... Çok teşekkürler... NOT:Nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. Eğitim'e açmayı düşündüm ama bir dergi ile eğitim arasında bağ kuramadım. Yanlış açtıysam çok özür dilerim[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 http://www.matematikdunyasi.org/ Buraya bakmışsındır heralde ?[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bende vardı bir yerlerde, bir arayım senin için... Bekle :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sitesinde sadece index var ben batım ama göremedim ayrıntılı bilgi[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Baktım Spidee. fakat 2005-Yaz'ın giriş yazısını bulabildim... Çok teşekkür ederim yinede. Karpuz çok sevinirim...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Çok üzgünüm, bulamıyorum... Ama senin sayende aradığım bir sürü kitap, dergi sayısı, cd falan buldum :) teşekkür ederim[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben teşekkür ederim. :) Bulan olursa çok sevineceğim :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar