Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Da Vincinin Şifresi

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

dan brown'un okuduğum 3. kitabı da vinci code(hala obitiremedim gerçi). angels&demons'ın aksine,çok daha fazla bilgi içeriyor ama bana sorarsanız angels&demons daha iyiydi derim.
langdon karakterinin direk hastasıyım,ama bence tom hanks langdon için yaşlı sanki,hem langdon daha genç değil mi ki? keşke david duchovny(yani x-files'ın ajan mulder'ı langdon olsaydı).gerçi tom hanks süper oyuncudur,sırf onun için bile bir filme gitmeye değer. onun dışında amilie'de başrolde oynayan kadın sopheu'yu oynuyor. jean reno var,alfred molina var filmde,e daha ne olsun. zaten kitaptaki her şeyi de gözünüzde canlandırabiliyosunuz okurken,yani tam film tadında yazılmış,ama vatikan'dan falan feci tepkiler gelmiş film çekilirken.bakalım ben merakla bekliyorum.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Sosyal ağlarda paylaş

Divx i var bende. Eğer Da Vinci hedesine ilginiz var ise izleyin derim. Bir tane sakallı adam var, sürekli konuşuyor resimler fln geçiyor aradan. Anlatıoda anlatıo film bitiyor. Benim gibi bu konulardan bihaber öküzler için (no offense) izlenmesi zaman kaybı. Çünkü film değil belgesel tarzı bişi.[signature][hline]ABH
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beatlefan, 07 Aralık 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
langdon karakterinin direk hastasıyım,ama bence tom hanks langdon için yaşlı sanki,hem langdon daha genç değil mi ki? keşke david duchovny(yani x-files'ın ajan mulder'ı langdon olsaydı).

hahha o zaman olay x files a dönerdi. Sophie de Dana Scully yi oynayan kadın olsaydı..

-truth is out there sophie
-there must be a scientific explanation for this langdon...[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Greeny, 07 Aralık 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
Divx i var bende. Eğer Da Vinci hedesine ilginiz var ise izleyin derim. Bir tane sakallı adam var, sürekli konuşuyor resimler fln geçiyor aradan. Anlatıoda anlatıo film bitiyor. Benim gibi bu konulardan bihaber öküzler için (no offense) izlenmesi zaman kaybı. Çünkü film değil belgesel tarzı bişi.

ya bu bahsettiğin şey belgesel değil mi zaten?
geçen gün gördüm daha belgeseli. ama yani filmi daha amerika'da bile çıkmadı ki.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kitabı okurken çok zevk almıştım. Alabildiğine sürükleyici bir kitap. Üstelik kitapta bize aralarda sunulan bilgileri okurken de ayrıca bir eğleniyorduk, bakalım film nasıl olacak. Ha ayrıca Tom Hanks benim de kafamda canlandırdığım Langdon değil o ayrı mesele ama Hanks şahane oyuncudur, eminim bize Langdon'ı izliyormuş gibi hissettirir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...