Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 İlk burada haberini almıştık ardından sinemada coming soon yazısınıda gördüm epey bir heyecan yaptım =) 2006'da vizyonda arkadaslar. Cok güzel olucak ekieki =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 1 ay önce Kadıköy'de DVD'sini görerek dumura uğramıştım :) Kimbilir içinde ne var?? Not: Belgeseli değil. Kapağı filmin afişiydi ve belgeselin kapağından alakasızdı.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Öeh artık diyorum eger gercekten film ise gördügün =) Daha dünyada hicbir vizyonda yokken nasıl cıkarmıs adamlar..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Almadım yalandır diye, ama o film gerçekse hakkaten ilginç yani...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 wala kitabı ne kadarda kolpaysıda sürükleiciydi kimbilir filmi nası olr[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben de haziranın başında falan gördüm.az kalsın alacaktım.kendimden utanıyorumm.ama kitap kesinlikle süperdi.filmde langdon'u tom hanks oynuyormuş da bu kafamda canlandırdığım karaktere benzemiyor...boşverrr...bakalım film nasıl olacak...[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 dan brown'un okuduğum 3. kitabı da vinci code(hala obitiremedim gerçi). angels&demons'ın aksine,çok daha fazla bilgi içeriyor ama bana sorarsanız angels&demons daha iyiydi derim. langdon karakterinin direk hastasıyım,ama bence tom hanks langdon için yaşlı sanki,hem langdon daha genç değil mi ki? keşke david duchovny(yani x-files'ın ajan mulder'ı langdon olsaydı).gerçi tom hanks süper oyuncudur,sırf onun için bile bir filme gitmeye değer. onun dışında amilie'de başrolde oynayan kadın sopheu'yu oynuyor. jean reno var,alfred molina var filmde,e daha ne olsun. zaten kitaptaki her şeyi de gözünüzde canlandırabiliyosunuz okurken,yani tam film tadında yazılmış,ama vatikan'dan falan feci tepkiler gelmiş film çekilirken.bakalım ben merakla bekliyorum.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Divx i var bende. Eğer Da Vinci hedesine ilginiz var ise izleyin derim. Bir tane sakallı adam var, sürekli konuşuyor resimler fln geçiyor aradan. Anlatıoda anlatıo film bitiyor. Benim gibi bu konulardan bihaber öküzler için (no offense) izlenmesi zaman kaybı. Çünkü film değil belgesel tarzı bişi.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Beatlefan, 07 Aralık 2005 00:29 tarihinde demiş ki: langdon karakterinin direk hastasıyım,ama bence tom hanks langdon için yaşlı sanki,hem langdon daha genç değil mi ki? keşke david duchovny(yani x-files'ın ajan mulder'ı langdon olsaydı). hahha o zaman olay x files a dönerdi. Sophie de Dana Scully yi oynayan kadın olsaydı.. -truth is out there sophie -there must be a scientific explanation for this langdon...[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Greeny, 07 Aralık 2005 00:44 tarihinde demiş ki: Divx i var bende. Eğer Da Vinci hedesine ilginiz var ise izleyin derim. Bir tane sakallı adam var, sürekli konuşuyor resimler fln geçiyor aradan. Anlatıoda anlatıo film bitiyor. Benim gibi bu konulardan bihaber öküzler için (no offense) izlenmesi zaman kaybı. Çünkü film değil belgesel tarzı bişi. ya bu bahsettiğin şey belgesel değil mi zaten? geçen gün gördüm daha belgeseli. ama yani filmi daha amerika'da bile çıkmadı ki.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Şaka yapıosun ya, hay kafama ediym.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 güzel olur filmi ama; yonetmeninin cok iyi anlaması ve iletmesi lazım izleyiciye.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 geçen hiçbirşey göstermeyen fragmanın gördüm sinemada, oyuncu kadrosu baya şişkin, bakalım kitabının klişelerle dolu olmasına rağmen eğlendirebildiği kadar eğlendirebilecek mi?[signature][hline]...Since paradise is lost I hold a crown I know your name But I am just your Fallen angel of doom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sırf tom hanks oynuyo diye izliyebiliceğim filmler arasında[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Origins.Of.The.Da.Vinci.Code.2005.DVDRiP.XViD-SUPERiOR.avi Film internete düşeli çok oluo ben çektim ama alt yazısı yok.[signature][hline]Söz söylemek için önce duymak, dinlemek gerek. Sen de söze, dinlemek yolundan gir. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 O_o[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 HEhe bende spiderman 1 vizyona girmeden 9ay önce falan izlemiştim..[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: SunBird, 08 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Origins.Of.The.Da.Vinci.Code.2005.DVDRiP.XViD-SUPERiOR.avi Film internete düşeli çok oluo ben çektim ama alt yazısı yok. O film bu film değil.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ben kitabı okurken çok zevk almıştım. Alabildiğine sürükleyici bir kitap. Üstelik kitapta bize aralarda sunulan bilgileri okurken de ayrıca bir eğleniyorduk, bakalım film nasıl olacak. Ha ayrıca Tom Hanks benim de kafamda canlandırdığım Langdon değil o ayrı mesele ama Hanks şahane oyuncudur, eminim bize Langdon'ı izliyormuş gibi hissettirir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar