Jedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 o rly?[signature][hline]MZ: Hörü Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Maç bitmiş, biz de Annemizin ligine dönmüşüz kardeşlerle oynıycaz azıcık... seneye yine gidiyoruz nasıl olsa... gidemeyecek olanlar düşünsün :) Ayrıca, dua edin de FB puan toplasın lig ikincisi de katılabilsin CL'ye. Yoksa ikinci ile üçüncü arasında CL'ye gitme açısından çekişme olmaz. Hep beraber elele temizlig pankartlarıyla UEFA ya katılırsınız.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 biz komik momik yine de turkiye liginin en iyi ve gelecegi en parlak takimiyiz.. bu da yeter simdilik[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Lucky, 07 Aralık 2005 17:47 tarihinde demiş ki: tutturmuşsunuz yabancı sınırlaması kaldırılsın... e soruyorum şimdi galatasaray uefa ve süper kupayı aldığnda kaç tane yabancı vardı takımın hepsi yabancımıydı.... başarısız oluppp bunu başka şeylere döküyosunuz... avrupada şike dönmüyor üzgünüz :) sdşkgjsdkgsjdlgk nası goller attığınızıda biliyoruz. sölesene bana son 5 seneki başarını eauhsfjhdsg tromsoyu yenersiniz 10 sene sonra tromso cl ye katılmaya hak kazanınca bak cl deki takımı yendik die sevinirsiniz. Dua edin aziz yıldırım almasın gs yi bukadar diyorum size.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 nası goller attığınızı bilioruz derken uefa senesinden bahsediosan tartışmaya bile gerek duymucam o ayrı da hala takmışınız tromsoya tromsoya elenmek rezilliktir yüz kızartıcı bi olaydır biz en azından bunun farkındayız siz nie kendi önünüze bakmak yerine bu tromsoyla mutlu oluosunuz onu anlamıorum[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mike adam gibi tartışmasını öğrenince tam kıvamına geliceksin.Klavyeye abanıp şzsuıogzsı kombinasyonları yazmayı değil de tuşlara tek tek basarak anlamlı cümleler kurmayı dene.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Wendigo, 07 Aralık 2005 18:23 tarihinde demiş ki: biz komik momik yine de turkiye liginin en iyi ve gelecegi en parlak takimiyiz.. bu da yeter simdilik saman alevi çabuk soner.Meraklamayın gelecegın yıldızları[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Fener'in en parlak hali buysa eyvah derim eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Lucky, 07 Aralık 2005 17:24 tarihinde demiş ki: said: Jedi, 07 Aralık 2005 17:20 tarihinde demiş ki: daum kaç senedi tecrübe tecrübe dioo bu nasıl tecrübeyse anlamadım kaç yıl geçti bee... 2 yıl geçti.Ya bu kadar idiopatik olma arkadaşım. Fatih Terim denilen adamla 4 sene gittiniz oraya 4 senede de cıkamadınız o gruptan.Kaç kurussunuzda konusuyosun burda.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Eternal, 07 Aralık 2005 19:06 tarihinde demiş ki: 2 yıl geçti.Ya bu kadar idiopatik olma arkadaşım. F netik?[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fatih terim ilk geldiinde yani 96 da türk futbolu nerdeydi şimdi nerde bide bunları düşün[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 nerde türk futbolu? avrupa şampiyonasında mı? dünya şampiyonasında mı?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 terimden önce averaj takımı bi milli takımımız avrupada maç kazanınca yada az fark yiince sevinen takımlarımız vardı dünya futbolunda herhangi bi yerde adımız bile bilinmezdi şimdi türkiyenin gücünü herkes kabul edio avrupada bir çok ligde oynayan oyuncularımız var bu ülkeye gelmiş bi uefa kupası bi dünya 3.lüğü var bazı teknik direktörlerin yanlış seçimleri sonucu avrupa şampiyonası ve dünya kupasına gidemedik ama artık avrupada takımlarımızın her dakka kaybedip tekrar bizi eski kötü günlere doğru sürüklemeye hakları yok[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: BulletRide, 07 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Nihat Özdemir'den bir Türk futbolseveri olarak açıklama bekliyorum..Kuralar sonrası Milan'la liderlik savaşına gireceklerini ve gülen tarafın kendileri olacağını iddia etmişti.. Turgay Kıran da Tromso maci oncesi elemirsek rezillik olur istifa ederiz demisti.Ben de ondan aciklama bekliyorum o zaman bir turk futbolseveri olarak. Sen beklemiomusun?[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Redogski, 07 Aralık 2005 19:08 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 07 Aralık 2005 19:06 tarihinde demiş ki: 2 yıl geçti.Ya bu kadar idiopatik olma arkadaşım. F netik? idiot yani beyinsiz gibi davranma böle düşüncesiz sekilde hareket etme duruma denir idiopatik yaratık dersin mesela.düşüncesiz hareket eder.Pitbull köpekleri mesela idiopatik köpeklerdir.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fatih terimle avrupa şampiyonasına gittikte noldu 0 çektik geri döndük gol bile atamadık..[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Lucky, 07 Aralık 2005 17:47 tarihinde demiş ki: tutturmuşsunuz yabancı sınırlaması kaldırılsın... e soruyorum şimdi galatasaray uefa ve süper kupayı aldığnda kaç tane yabancı vardı takımın hepsi yabancımıydı.... başarısız oluppp bunu başka şeylere döküyosunuz... avrupada şike dönmüyor üzgünüz :) sunu da sole bakalım futbol bilgisi asmıs arkadasım 2000 yılındaki takımlarla simdiki takımlar arasında ne kadar fark var?takımlar yerinde mi saydı?hic oyuncu almadılar mı ?2000 yılından bu zamana hic futbol gelismedi mi?FB ile dalga gececeginize Turk futbol u adına uzulun bence kimse inkar edemez FB su an turkiye nin en iyi ilk 11 ine sahip..turkiye nin en iyi ilk 11 ine sahip bir takım avrupa da basarısız oluyorsa GS 40 yıllık futbolcularıyla ne yapar bjk ne yapar ya da baska bi takım diye hic dusunuyo musunuz?cok kral takım ya gs cok tecrubeli 30 yas ustu turk futbolcularınız la yenseydiniz ya trömsö yü? Fb elinde imkan varken bunu kullanmak istiyo izin verilmiyo ee alsın butun parasıyla yabancı futbolcular evet sonunda istedigimiz oldu desin yonetim o zaman da basarısız olurlarsa ozaman dalga gecilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bence Fenerin artık defansa topla oynarken sogukkanlı olan we defansta kademe olarak daha iyi işler yapabılecek YABANCI bir futbolcu alması lazım Ayrıca arkadaslar kawgayı bıtırelım bence,Her takım bellı zaman aralıklarında guclenır bellı zaman aralıklarında düşüse geçer.Fenerbahce'yı tebrıklıyorum bir Beşiktaşlı olarak bizi her nasıl olursa olsun Avrupa'da temsıl ettıklerı ıcın.İnşallah Beşiktaş bızı UEFA'da daha iyi temsıl eder,gerıye kalan maclarını kazanarak...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız [Bu mesaj SmoLaFein tarafından 07 Aralık 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 harbi yuhh artık bu grup kolaysa artık ..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Mike, 07 Aralık 2005 18:30 tarihinde demiş ki: sdşkgjsdkgsjdlgk nası goller attığınızıda biliyoruz. sölesene bana son 5 seneki başarını eauhsfjhdsg tromsoyu yenersiniz 10 sene sonra tromso cl ye katılmaya hak kazanınca bak cl deki takımı yendik die sevinirsiniz. Dua edin aziz yıldırım almasın gs yi bukadar diyorum size. Bölüme adam gibi yazılar yazmayı öğrendiğinde banın açılır. özel mesaj ile deneme süreci olucak =) [signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ [Bu mesaj Mavi tarafından 07 Aralık 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 banlı adam bölüme nası mesaj yazacak mavi ehhehe.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tam ben yazıcaktım hay ağzını öpiim fistan :o öpmiimmi yoksa ? :/[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 öp öp hehe. kafa bir milyon.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ytl pls :p[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Sie, 07 Aralık 2005 19:31 tarihinde demiş ki: said: BulletRide, 07 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Nihat Özdemir'den bir Türk futbolseveri olarak açıklama bekliyorum..Kuralar sonrası Milan'la liderlik savaşına gireceklerini ve gülen tarafın kendileri olacağını iddia etmişti.. Turgay Kıran da Tromso maci oncesi elemirsek rezillik olur istifa ederiz demisti.Ben de ondan aciklama bekliyorum o zaman bir turk futbolseveri olarak. Sen beklemiomusun? İstifa etmediklerine göre cevabımı iyi kötğü almışım,hayır beklemiyorum...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar