Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 selam arkadaslar bi silah yaptım levelli bi silah 3 seviyesi war her seviye kendine gore armor vermekte ama verilen armorlar üstünden çıkartılabiliniyor ve yere atılıp silah indirildiğinde set kalıyor ben silahın verdiği itemleri playerların oynatamaması için ne yapmalıyım[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
PainLover Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 katana of hell 'in mi scriptlerini mi kullandın ? Aynı sorun o scripttede vardıda .[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
bilgehan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sorununu tam anlamadim ama oynatilmamasi istedigin item larin on=@create trigger ina attr=attr_static
Akillis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 attr=0014 yapabilirsin, hem newbified hemde move never gibi bir sey bu staff bile kaldiramiyor yalnis bilmiyorsam...[signature][hline]Whoever wins... We lose...
Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: PainLover, 08 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki: katana of hell 'in mi scriptlerini mi kullandın ? Aynı sorun o scripttede vardıda . yok bu öyle bi script değil[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ON=@EQUIP SRC.COLOR=07c9 SRC.TACTICS=( + (1000)) SRC.MACEFIGHTING=( + (1000)) SRC.EMOTE Gain Too Much Furioku SRC.NEWITEM=i_shaman_a SRC.ACT.EQUIP SRC.NEWITEM=i_shaman_b SRC.ACT.EQUIP SRC.NEWITEM=i_shaman_a SRC.ACT.EQUIP SRC.NEWITEM=i_shaman_d SRC.ACT.EQUIP SRC.NEWITEM=i_shaman_e SRC.ACT.EQUIP SRC.NEWITEM=i_shaman_f SRC.ACT.EQUIP SRC.NEWITEM=i_shaman_g SRC.ACT.EQUIP abi script bu burda kullandığımda silahın bana verdiği itemlerin oynamaması için ne yazmalıyım ?[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Mr_Magget Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tamam arkadaslar tesekkür ederim ben bu attr olayını oradaki equip i_shaman_a değilde shaman_a nın scriptine yazmam lazımmış ;D teşekkürler[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Kortez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: bilgehan, 08 Aralık 2005 22:09 tarihinde demiş ki: sorununu tam anlamadim ama oynatilmamasi istedigin item larin on=@create trigger ina attr=attr_static Bilgehan farklı bişeymi sölemiş[signature][hline]İf i will die a day, You will be last girl in my life!!!
Öne çıkan mesajlar