druenler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 200 flag quest'ini yaparken baymisti. video yapayim dedim su berkerser modunda :P hem oynamamis olanlar felan bakabilir oynanis tarzina. sadece 10 mb. http://rapidshare.de/files/8861949/SRO_Berserker.wmv.html[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kardeş ful str mi verdin. lvl 25 için çok az vuruorsun. bir de videoyu nasıl cekioruz programı nedir ne değildir anlatır mısın[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 evet full str ve glavie/fire goruldugu gibi. fraps (www.fraps.com) ile kaydettim ve wmm (windows movie maker) ile bu hale getirdim.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 zaten Movie Makers vs. ile programlarla gerekli çevirmeyi yapmadıysan tahmini 200 mb civarı olmuştur video :) Fraps ile SWG'de film çekerdik biz ahh ahh :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben beceremedım şu programı kullanmayı f9 a basıncamı kayıt başlıo register olmak lazım mı ????????[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: DarKRideR, 09 Aralık 2005 19:14 tarihinde demiş ki: zaten Movie Makers vs. ile programlarla gerekli çevirmeyi yapmadıysan tahmini 200 mb civarı olmuştur video :) Fraps ile SWG'de film çekerdik biz ahh ahh :) 1 dakika 13 saniye = 800 mb O.o[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tabii ya :D ben 30 snlik çekerdim 200 mb alırdım. Valla filmde düşünüyorum Silkroad için :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar