Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
200 flag quest'ini yaparken baymisti. video yapayim dedim su berkerser modunda :P hem oynamamis olanlar felan bakabilir oynanis tarzina. sadece 10 mb.

http://rapidshare.de/files/8861949/SRO_Berserker.wmv.html[signature][hline]Nick: Roguenler
Lvl: 6x
Nation: Orc
Server: Diez
Status: Satilik

bedava kosp
Mesaj tarihi:
kardeş ful str mi verdin. lvl 25 için çok az vuruorsun. bir de videoyu nasıl cekioruz programı nedir ne değildir anlatır mısın[signature][hline]ares
lvl 61 e.lord
runingamoks
sattım gitti

silkroad online
erguvan
lvl 30+

Mesaj tarihi:
evet full str ve glavie/fire goruldugu gibi. fraps (www.fraps.com) ile kaydettim ve wmm (windows movie maker) ile bu hale getirdim.[signature][hline]Nick: Roguenler

bedava kosp
Mesaj tarihi:
zaten Movie Makers vs. ile programlarla gerekli çevirmeyi yapmadıysan tahmini 200 mb civarı olmuştur video :)

Fraps ile SWG'de film çekerdik biz ahh ahh :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
ben beceremedım şu programı kullanmayı f9 a basıncamı kayıt başlıo register olmak lazım mı ????????[signature][hline]more they can keep us in
Listen damn it we will win
They see it right
They see it well
But they think this saves us from our hell
Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 09 Aralık 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
zaten Movie Makers vs. ile programlarla gerekli çevirmeyi yapmadıysan tahmini 200 mb civarı olmuştur video :)

Fraps ile SWG'de film çekerdik biz ahh ahh :)

1 dakika 13 saniye = 800 mb O.o[signature][hline]Nick: Roguenler

bedava kosp
Mesaj tarihi:
tabii ya :D ben 30 snlik çekerdim 200 mb alırdım.

Valla filmde düşünüyorum Silkroad için :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
  • Yeni Oluştur...