Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bond Kızı hangisi olmalı? jesica alba-angelina jolie-bille piper

amon

Öne çıkan mesajlar

işte bu 3 güzeller güzeli yetenekli oyuncuların bond kızı olmaları için adları geçti.....kimin bond kızı olacağını zaman ngösterir ama acaba sizce hangisi?

angelina jolie nin şansı tabi daha fazla...çünki beyazperde.com dan aldığım habere göre kabul ederse görüşmeler hemen başlayacak....bu arada angelina nın evlilik ve yardım kampanyalartının haberleri popülerliğini 2 ye katlamış durumda

ve sırada genç güzel jesica alba...kendisini ilk olaral sincity deki küçük ama etkili performansıyla izledik...sonra sıradan geçti ve final olarak maviliklere doğruda oynadı

dr who daki performansıyla gözü dolduran billede yapımcılarla şu andan masada
[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra

[Bu mesaj amon tarafından 06 Aralık 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sarışın bond olmamış. Yanına da olmayacak başka bi bond kızı bulup seriyi rezil ederler. Yahu en azından siyah saçlı olsun, sonuçta bond aynı. James
Bond adında başka bi adam mı bulmuşlar, yoksa bildiğin bond saçları sarıya mı boyatmış. Nası bağlayacaklarını merak ediyorum.

Bu üçü arasında bence en iyisi Jessica Alba olur.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

hem seksi hem de aksiyon sahnelerinde oynayabilicek isim bu üçü arasında anjelina jolie dir fakat kendisinde o bond güzeli havası yoktur. jessica alba ise çok genç. bond kadınları sever ama sübyancı gibi gözükmez çünkü kendisi bir centilmendir. diğer aday ise sönük kalır. bence bu üçü dışında biri seçilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...