Georing Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 peki kroluğa pardon krallığa seçilen adaylar şimdi ne olacak senetör? yoksa bir bardak soğuk su?[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :) Arkadaslar bu oylamada kimin kac oy aldigi gorunmuyorki.. Bu kadar oyunuzu almak cok gurur verici ama belki de K2 kendisi seciyordur aslinda krali :) Sonra F9 iyi bir char cok hayrani var... Ayrica acik secik olmayan yada benim bilmedigim birsey var mesela secilan kral ne kadar sure ile kral kaliyor? Ne kadar zamanda bir krallik secimleri yapiliyor? Bilmiyoruz ama bakalim nasil bisey neler olacak tecrube edinelim bizde.. bana oy verdigini soyleyen herkeze cok tesekkur ederim.
ex1stence Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 F9DeviL Türkler e küfür eden Türk e mi vereydim?
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: ex1stence, 09 Aralık 2005 14:18 tarihinde demiş ki: F9DeviL Türkler e küfür eden Türk e mi vereydim? Turklere kufur eden Turk kim?
ugadugu_tR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben oyumu jadeye verdım allah 1 avrad 5 :P[signature][hline]name:izMiR class:rogue lvl:57 server:olympia natıon:elmorad np:1240
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Bir türke deil de Türklere Küfür edenlere,türkler sayesinde zirveye cıkan bir oyunda bir türkün önemli bir yer alamayacağını ıspatladıkları için hepsini tbr ediyorum. jade seni hiç tanimiyom ama oyumu bende sana verdim.helal olsun.[signature][hline]now kasing..
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 oyumu boberte werdimmm dierlerini tanımıyodum bobertde bana lr olmadagı halde aposda lwl kastıgı için werdimmm artık nezaman slm desem slm dio yada nezaman hi desem hi sir dio :D[signature][hline]64 Genclik -------------------------- Aşigolar -------------------------- aş aş aş ki ki ki aşki aşki aş
MORADHunter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya illa bi turk orada jade real mı kardeşim sen jade reale oy isityosan demek ki aranızda bi şey var veya onun clanındasın orada başka turklerde var. jade real hayatta olamaz bi kere cunku cok n00b ona oy verenler varsa demekki bi cıkarları vardır yoksa kim bi n00b a oyunu verir!!
BlackDoor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Valla bende F9DeviL'a verdim cunku ben onun cok iyiliğini gordum....[signature][hline]_Black_Door_ Lvl: Daha Eziq :( Server:Ares
ex1stence Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kusra bakma jade geç kaldım. klzln1i denen kadın mı?erkek mi?anlasılmayan varlık. king olanmayınca Türkler e laf sokan varlık.
Öne çıkan mesajlar