Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

help me!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben koluma tattoo yaptıracam.. omzumun altuna yani..
kolumda çok az kıl war görünmüyo bile hatta.. kılları almak gerekiyomu??(tattoo gerçekte o bakımdan)[signature][hline]giderek kanımız zehir dolmuş....
yoldan çıkan kurda yem olmuş..
dost dediğin kalbini soymuş.... .
halimiz duman...................... .
Mesaj tarihi:
tabiki yaptırmadan once yapan adam soler ztn yaptıracagın bolgeyi iyice temizlemen lazım[signature][hline]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Mesaj tarihi:
yaw tattooo ne bilmiom ama dowmeyse yaptırma bence duyduuma gore dowme yaptırdınmıdı gusul abdest tınlamıomuş yaptırmaa bence :)[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım?

[Bu mesaj death_cuk tarafından 09 Aralık 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sen geçen gün birine kuzen napıon die mesaj atıp kafayı yedirttiğinden hakkında topic açılan zatı muhterem deil misin:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya;
Bu gece bu yıldızlar bu koku
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Mesaj tarihi:
affirmative..roger that..affirmative..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
zaten konu baslıgı da help me(ayrıca hacım kimsin sen bi pm at bakiimm,kuzen min deilmin bi anlayak)[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
abi tattooo mattoo bilmemde dowme yaptırınca boy abdetsti geçersiz oluo wucudunun kirlerden arınması gerekio ya ama dowme kalıcı olduuundan apışıp kalıonda tattoo nası bişe ki beni tınlayanda yoq :p[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım?
Mesaj tarihi:
said:
laverda, 09 Aralık 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
tatoo felan yaptırınca boy abdesti alınıyomu? :D

Büyük ihtimalle dövme yaptıracak adam boyunu, abdestini pek umursamıyordur zaten.[signature][hline]Tomoe
Mesaj tarihi:
luk may frend,

tatuu is nating bat biing pure is evriting. Dont bi affekted bay adır pipıl. cast bi yourself and bi hepi wiht yor badi.

lavs, daynın.

ps: sori for may bed engiliş.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
  • Yeni Oluştur...