gunahkar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ya ben koluma tattoo yaptıracam.. omzumun altuna yani.. kolumda çok az kıl war görünmüyo bile hatta.. kılları almak gerekiyomu??(tattoo gerçekte o bakımdan)[signature][hline]giderek kanımız zehir dolmuş.... yoldan çıkan kurda yem olmuş.. dost dediğin kalbini soymuş.... . halimiz duman...................... . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tabiki yaptırmadan once yapan adam soler ztn yaptıracagın bolgeyi iyice temizlemen lazım[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Dövme yaptırsaydın bi kaç şey söyliyecektim, ama sen "tattoo" yaptırıyormuşsun.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yaw tattooo ne bilmiom ama dowmeyse yaptırma bence duyduuma gore dowme yaptırdınmıdı gusul abdest tınlamıomuş yaptırmaa bence :)[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? [Bu mesaj death_cuk tarafından 09 Aralık 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sen geçen gün birine kuzen napıon die mesaj atıp kafayı yedirttiğinden hakkında topic açılan zatı muhterem deil misin:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 affirmative..roger that..affirmative..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tattoo yaptiricaksan aldir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tattooo ne biri açıklayıversin meraktan çatlıcam şimdi[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yes you will have to shave those hair. (ya ingilizce yazın ya Türkçe ya bu kadar katlatmeyin yeter ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 zaten konu baslıgı da help me(ayrıca hacım kimsin sen bi pm at bakiimm,kuzen min deilmin bi anlayak)[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tatoo felan yaptırınca boy abdesti alınıyomu? :D[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abi tattooo mattoo bilmemde dowme yaptırınca boy abdetsti geçersiz oluo wucudunun kirlerden arınması gerekio ya ama dowme kalıcı olduuundan apışıp kalıonda tattoo nası bişe ki beni tınlayanda yoq :p[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 dövmenin ingilizcesi tattoo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: laverda, 09 Aralık 2005 21:05 tarihinde demiş ki: tatoo felan yaptırınca boy abdesti alınıyomu? :D Büyük ihtimalle dövme yaptıracak adam boyunu, abdestini pek umursamıyordur zaten.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 luk may frend, tatuu is nating bat biing pure is evriting. Dont bi affekted bay adır pipıl. cast bi yourself and bi hepi wiht yor badi. lavs, daynın. ps: sori for may bed engiliş.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar