zydar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lütfen yarıdm cı olun geberiyorum burda anasını saiyim...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 rakı, aspirin, sigara, türk kahvesi, geçmezse viski[signature][hline]laverda yalan oldu..
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Eyvah eyvah, geçmiş ossun.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
elesso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 nöbetçi eczane bulman yeterli çok süper ilaçlar veriyolar
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ağrı kesici yoksa bişey yapamazsın.Diğerleri kısa süreli çözüm. Zevk almaya bak.
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yöntem 1: Alet çantasından Penseyi buluyorsun. Ağrıyan dişini tutup çekiveriyosun bir anda eğer kendin çekemezsen ev ahalisinden yardım alıyorsun. Yöntem 2: Güzel sağlam bir ip buluyorsun tam olarak 96.4 cm uzunluğunda bunun bir ucunu kapının koluna diğer ucunu dişine bağlıyorsun. Sonra hızlıca kapıya tekme atıyorsun. Dikkat:Bu yöntemler acı verici olabilir ve kalıcı hasarlara yol açabilir.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 en garanti yol, git sarhoş ol. (:[signature][hline]The Blood is Love.
huun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ates et serefsiz dise[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 türk kahvesini şiddetle tavsiye eder iken, kavrulmuş leblebiyi de öneririm hoca kaç yaşındasın 20 likler felan olmasın yanarsın sabaha kadar parende atsan da geçmez 20lik ağrısı[signature][hline]laverda yalan oldu..
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: laverda, 09 Aralık 2005 22:20 tarihinde demiş ki: türk kahvesini şiddetle tavsiye eder iken, kavrulmuş leblebiyi de öneririm hoca kaç yaşındasın 20 likler felan olmasın yanarsın sabaha kadar parende atsan da geçmez 20lik ağrısı benim 20 likler hiç ağrımadı[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: GM_Eldarduil, 09 Aralık 2005 22:21 tarihinde demiş ki: said: laverda, 09 Aralık 2005 22:20 tarihinde demiş ki: türk kahvesini şiddetle tavsiye eder iken, kavrulmuş leblebiyi de öneririm hoca kaç yaşındasın 20 likler felan olmasın yanarsın sabaha kadar parende atsan da geçmez 20lik ağrısı benim 20 likler hiç ağrımadı ben sabaha kadar küfür ettiğimi bilirim bende çok ağrımıştı valla. çok çektirmişti hala da ara ara ağırır[signature][hline]laverda yalan oldu..
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ilginç... :hmm:[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
zydar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla türk kahveseni denicem şimdi[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 boşuna türk kahvesi dememişler. içmek dışındada bi işe yarıyo[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: huun, 09 Aralık 2005 22:18 tarihinde demiş ki: ates et serefsiz dise ohauhauhua kıs kıs kıs :D:D:D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ağrı kesici al ertesi gün de kesin dişçiye git.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
zydar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yrn dişçiye gitmeyen top olsun[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kürdanla kurcala içine yemek falan girmişse çok ağrı yapar. Sinir falan açıksa canın acır ozaman zorlama zaten zorluyamazsın:). Kürdanla kurcalarken ince tel gibi bişi sarkarsa dişinden sakın elleme. o bir sinir. Çekersen dünyalar senin olur. (bir hocanın başına aynen bu gelmiş anlatmıştı, siniri cımbızla tutmuş çekmiş farketmemiş sinir olduğunu. Ölsem daha az acırdı diyor. Beynimden ip gibi birşey çekilerek koparılmış ve beynine alkol dökülmüş gibi bir acıymış.) Sonra pamuğu rakıyla ıslatıp dişe bastırıyorsun rakıyı emince hemen alıyor acısını.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Öne çıkan mesajlar