sir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Absolut, 09 Aralık 2005 16:28 tarihinde demiş ki: Erkekliği öldürdürdüğü kanıtlansın bizim millet bir daha dokunmaz :) unuttuğun bişey var, türke bişey olmaz! :-)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: ShadowFury, 09 Aralık 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Ya bunlar sigaraya karşı o şekilde halkı bilinçlendiremezlerki... "Sigara içenlere topluca kafamız girsin" "Sigara içenlerin kuşu erken ölüyomuş" gibisinden şeyler yazsalar daha etkili olurdu bence "sigara içmeyenlere kafamız girsin" yazarak paketlere bir tiryaki ruhu oluşturulabilir[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki: kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 içenlerde ot değil.Bir kaç tane zararlı maddesini biliyorlardır.Buna rağmen içiyosa o yazıları koymakta bi işe yaramaz diye düşünüyorum.Ama inşallah yarar Allah'tan ümit kesilmez :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Camel pakedimin önünü arkasını böyle şeylerle gaspetmesinler![signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yurdum insanı : Biz türküz, sigara içeriz derimiz yaşlanmaz her tür hastalığın üstesinden geliriz; aslanız biz behey ![signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar