Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 küçükkene ablamla aynı odada yatıoduk ranzamız vardı.o üstte yatıodu bende altta gameboyla oynamak istiyodum ( pokemon :) ) hep kavga ediyoduk ısık acık kalcak kapancak falan diye en sonunda babam bana kızardı yatardım...şöyle ufak tefek şeyleri aydınlatcak pille calısan sabitlendirilebilen ilginc bi lamba güzel olurdu.yada direk gameboyları ısıklı yapsınlar ne biliyim :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ışıklı tetrisler var zaten ama gameboy a uygulamak lazım.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bodrum katına ınerken cok ışık lazım oluyor.Yada merdıvenlerden ınerken ışık kesıldıgınde[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ne olmalı gameboyun ışık için üstüne takılan bir cihazı olduğunu herkez bilmeli klavyenin konduğu rafın üstüne ledli bir sistem olmalı (ki ben yapmayı düşünüyorum bakmadan yazsam bile hoş olur.) insanların herzaman yanında taşıdığı birşey (herzaman ama) ışık kaynağı olabilmeli misal ben elektirik kesilince saatimi kullanıyorum göz alışınca bi çakmak bulana kadar ışık sağlıyor. Bunun gibi saat gibi birşey sürekli yanda taşınmalı ama amacı sırf ışık olmamalı. Işık verdide öle zatturuk nokia ışığı gibi olmamalı.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Chemical güzel bişiye değindin onuda yazıyorum buraya. Şimdi şöyle bişi hedef kitle cartı curtu sebebiyle sadece raflı masaları diil her türlü masa klavye kombinasyonunu hesaplamam düşünmem lazım. Bi bilgiye ihtiyacım var rica etsem hemen şu alttan çekmeli klavye koyulcak yerleri olan b.masalarının o raf la masa arasında ne kadarlık bir mesafe bulunuyor. Herkes yazarsa standart bişi varmı yoksa ortalama ve minimum ne kadar bi mesafe var onu öğrenirim.[signature][hline]http://lixad.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ya bana bi iylik yapsanızda böle ışıklar kapalıyken klavye ve monitörünüzün resmini çekebilirmisiniz çok lazım özellikle böle alttan çekmeli masalarda ve laptoplar da lazım.[signature][hline]http://lixad.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 vallahı masayı ben kendim yaptım ekranın ışığını kullanmam gerektiğinde rafı baya öne çekebiliyorum böylece klavye ekranın ışığını alabiliyor ayrıca standart dışı boyutta bi boşluk var raf ile masa arasında (bardakları rahat koyabilmek için bıraktım bunu:) )[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 daha bgn odamın ampul u patlamıştı onu deiştirmek için ışık lzmdı cep telefonunu kullandım.[signature][hline]"Ümit, gerçeği reddetmektir.Bu atın önünde sallanan, boşu boşuna atın ona ulaşmasına neden olan havuş gibidir." Raistlin Majere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar