Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mini etek dosyasi

Dela

Öne çıkan mesajlar

Tabikide giyebilir ama giyilecek vede giyilemiyecek yerler wardir. Bunlar illaki cok lüks bi davet veya club da giyebilir yada arkadaş ortamında giyemez diye bi olay da yok.
Önce giydigini kendine yakıştırabilmeli. Mini etek diye giymemeli. Güzel durduktan ve kendi istedikten sonra niye giymesin ? Başkalarımı bakar ?? unutmayın o kız sizinle geliyor sizin için giyiniyor niye kız başkasına baksın ?? diger yandan başkası bakıyor derseniz; tek bir şey söyliyecegim o kız sizinle cok cok konusabilecekler oda asla yanında erkek olan birine duyurtamazlar. ben bundan gurur duyarım herkezin hayalindeki kıza ben sahibim demektir bu :)
germeyin kendinizi . yakışıyorsa istiyorsa üzmeyin degmez bir karış kumaş parçası için insanların yıpranmasına :)
Benim kız arkadaşlarım istediler, hatta soranlar oldu ama asla itirazım olmadı. Tek cümle kurdum.
-Aynaya bakıp kendini begeniyorsan, tabikide giyebilirsin :)[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki:
Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!!

Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Greeny, 29 Kasım 2005 02:55 tarihinde demiş ki:
O değilde yorumları okuyorum sanki milletin kız arkadaşı Adriana Lima eheh no offense tabi

ohoy walla bi an bende öyle zannetim benimkileri :) sen söyleyince farkettim :) seçici olmak lazım sonuçta :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki:
Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!!

Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 29 Kasım 2005 03:16 tarihinde demiş ki:
su yasima kadar giydirmedim , ileride nolur bilmem ama buyuk ihtimalle giydirmem.

zaten kiz arkadasimda ben hayir dersem diretmez , mini etek konusu hassas konu ehe
zegnanin sevgilileri etek giyemiyo zaten yoksa iskoc olurlardi :D[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Önce sevgilileri ikiye ayırmak lasım
1)3/5 günlük peynirler
2)Değer verilen hanımefendi sevgili
----
1.seçenekteki peynir ne hali varsa görsün köprüyü geçene kadar hiç karışmamak son derece modern takılmak lasım.
2.Seçenekteki değer verdiğim insan ben yanında yoksam giyemez.Sıradan bi ortamdaysak ben yanında olsamda giyemez.
Ama ben yanındaysam ve örneğin Çeşmede tatildeysek çarşıya çıkarken giyebilir yada güzel bi mekana giderken giyebilir.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 29 Kasım 2005 07:28 tarihinde demiş ki:
said:
Zegna, 29 Kasım 2005 03:16 tarihinde demiş ki:
su yasima kadar giydirmedim , ileride nolur bilmem ama buyuk ihtimalle giydirmem.

zaten kiz arkadasimda ben hayir dersem diretmez , mini etek konusu hassas konu ehe
zegnanin sevgilileri etek giyemiyo zaten yoksa iskoc olurlardi :D

ehoeeee :D[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

Girdiği ortamda çoğunluk ne giyiyorsa oda onu giyebilir.

Plajda bikini.

Dağda kar kıyafeti.

Sokakta günlük kıyafet.

Davetlerde hafif dekolte.

İşe giderken ciddi bir kıyafet. (işi ile alakalı tabiki)

Yaz geceleri mini etek.

Ama tutup ben ekim ayında mini giymek istiyorum bunuda senin için giyeceğim derse gene giyebilir ama evde!

Kadınlar ilgi çekmeyi sever ve en kolay yol dekolte giymektir ama bence benim kadınım eti ile değil beyni (kariyer,başarılar,davranışlar vs) ile girdiği ortamlarda dikkat çekmeyi becerebilen biri olmalıdır.(biridir)
Sosyal ağlarda paylaş

walla kız arkım mini etek ile yanımda geldiğinde ilk tepkim "işin war olm" olmuştu ki buda doorulandı sokakta millet tip tip bakmaya başlayınca sinirlerim bozuldu doğal olarak ama giyebilir yani benim için sorun yok ben direk dövüyorum zaten bakanı :D[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 29 Kasım 2005 10:27 tarihinde demiş ki:
said:
AzureSlayer, 29 Kasım 2005 09:13 tarihinde demiş ki:
kız sizinle beraber dolasmayı kabul etti diye onun sahibi olmuyosunuz yani ne giyecegine karısamazsınız zaten.

hadi ordan be

kız sana gelip cnm sacların cok guzel oluyo boyle butun kızlar seni kesiyo bundan sonra sacını kazıtırmısın oyle icim daha rahat edecek derse senin de kabul etmen lazım ozaman[signature][hline]I want your Soul
Power is Everything
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 29 Kasım 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
Ortama göre değişir.
Benimle değilse kesinlikle giymeyecek bir kere.
Benimleyse ve normal bir ortamdaysa da giymeyecek.
Anca Reina, Ulus29 falan gibi bir yere gittiysek ve yanımda olacaksa bütün gece giyebilir...

+1 ben falzla kıskanmam zaten yanı cok kıskanıcagım bir sevgilim olmadı.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Sosyal ağlarda paylaş

"ben giydiririm ama tek ayak üstünde bekletirim"
"10temmuz - 4ağustos arası giyebilir sadece"
"giyebilir ama hem makyaj hem mini etek olmaz"

ne bu be? isterse giyer. kızların "ben x'in kız arkadaşıyım" diye bir kimlik sahibi olmadığını hatırlatırım. "ortalıkta öküz çok, herkes bakar" bahanesi de ayrı bir şey tabi. mini etek giymek için erkek arkadaşından izin bekleyen/isteyen kız hakediyo gerçi böyle muameleyi.
Sosyal ağlarda paylaş

bugüne kadar hep kendi isteğimle özgürce giydim mini eteklerimi:) sadece zamanın birinde bi sevgilimle metroda gidiorduk, indikten sonra bana 'karşıdaki herifler bacaklarına bakıolardı' dedi, ben gayet düzgün oturmuştum zaten problem bnm oturuşum deildi adamların bacağımın üstünde bşiler olmasına rağmen bakmalarıydı..ondan sonra mini eteği kendi isteğimle giymedim ne sevgilim rahatsız olsun ne ben oliim die düşünerek.o karışmamıştı giyme ln dediğini hatırlamıorum bi kez bile ama o cümleyi kurması rahatsız olduunu gösteriordu bende saygı gösterdim:)
p.s:çıktığım kişilik bana kıyafetim konusunda karışamaz şunu bunu giyme vs diyemez uyarırsa ancak boyu konusunda ılımlı değişimler gösterebilirim:D
şuanda da giyiorum mini etek, biri beni rahatsız etmediği yaa şuanki sevglim beni uyarmadığı sürece giymeye devam edicem:D[signature][hline]~wish you were here~

[Bu mesaj darko_eowyn tarafından 29 Kasım 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...