Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mini etek dosyasi

Dela

Öne çıkan mesajlar

karışmam!
[spo=çünkü]benimle birlikte olan kızın nerde ne giyeceğini ayarlayabilmesi lazım![/spo][signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

[Bu mesaj VipeR tarafından 29 Kasım 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar modern görünen bir erkek olsam da, kıskancım. Kıskançlıktan öte, mini etek denen şeyin tamamen cinsel sömürü olduğunu düşünüyorum... Çok lakayıt bence, gayet çirkin yani... Bilmiyorum, bana "örümcek kafalı" falan demeyin, mini etek giyme amacı çok çirkin olabiliyo... Olay güzel görünmekten çok "yok mu beni sigeen"e giriyo, laubali bence... Ha evinde giysin rahatsa, alakadar etmez beni, ama ben mini etek olayına toptan karşıyım... Kız arkadaşıma özel bir şey değil pek.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

[li]Habire ay gstringim görünmesin, ay kıçım açılmasın diye düzeltip çekiştirip durursa...
[li]sevgilimin estetiği bozulmasın diye[/li]
[li]çekiştirip dururken tüm konsantrasyonunu eteğine ayıracağı için geçirilen vaktin içine edeceğinden[/li][/li]
[li]Ay ben bu etekle oturamam derse...[/li]
[li]Ay ben bu etekle otururum derse...
[li]kıçı görüneceğinden[/li]
[li]kıçım görünüyor mu diye huylanacağından[/li]
[/li]
[li]public ortamda yere düşen bişeyi almaya kalkışıcak bi sevgiliyse
[/li]
giydirmem.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II

[Bu mesaj Fistan tarafından 29 Kasım 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arenda_duwcal, 29 Kasım 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
etek zaten giymem ama giyseydimde bana karışılmasına izin vermezdim sanırım :)

Abi çıplak gezmek istesen izin verecekler mi? (aslında yakında o bile olacak ya...) Mini etek bence özgürlüğün fazlası, bilmiyorum bence özel şovlar falan dışında sokağa giyilmesi yanlış bir kıyafet... Bana öyle geliyo öküzsem öküzüm, türksem türküm...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

giymesini istemem, ısrar ederse onu kıskandırcak bişey yaparım, karın kaslarımı, pazularımı falan sergileyecek şekilde giyinirim o zaman vazgeçer o da, evden de çıkmayız otururuz güzel güzel[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

Sosyal ağlarda paylaş

Dışarda mini etek giymesini istemem. Benim sevgilim olduğuna göre zaten kendisi de giymek istemez.

Bu durumun nedenleri de açık. Mini etek karşı cinsin ilgisini çeken bir şey. Ben de kız arkadaşıma ilgiyle bakan erkekleri hoş göremem. Tatsızlık çıkabilir, sebebi de giyilen mini etektir. Tatsızlık çıkmaması için mini etek giyilmemelidir.

Tabi bu söylediklerim türkiye'de geçerli. Mini eteğin normal karşılandığı, insanlarda cinsel çağrışım yapmadığı bir ülkedeysek giyilmesinde de bir sakınca yok, karışmazdım ama yine de huzursuz olurdum. Sonuç olarak her ne kadar ülke son derece medeni de olsa yine de çıkabilir ilgiyle bakan insanlar. Bu durum hoşuma gitmez ve tatsızlık...

Ama zaten sevgilim de bunları hesap edebilir. Bacaklarına ilgiyle bakılmasından hoşlanan yapıda bir sevgilim olamayacağı için mini etek konusunda bir sıkıntı yaşamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sevgilim olsa mini etek giymek istemez zaten diyenlere selam ediyorum.

Zaten insanlar hangi tür müzikten hoşlanıyorsun? geyiğinden sonra mini etek giymeyi sever misin? geyiğine geçerler ki sevgililer bilirler birbirlerinin bu konu hakkında düşündüklerini..değil mi?[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi...

[Bu mesaj Mantar tarafından 29 Kasım 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adiemus, 29 Kasım 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
Dışarda mini etek giymesini istemem. Benim sevgilim olduğuna göre zaten kendisi de giymek istemez.

Bu durumun nedenleri de açık. Mini etek karşı cinsin ilgisini çeken bir şey. Ben de kız arkadaşıma ilgiyle bakan erkekleri hoş göremem. Tatsızlık çıkabilir, sebebi de giyilen mini etektir. Tatsızlık çıkmaması için mini etek giyilmemelidir.

Tabi bu söylediklerim türkiye'de geçerli. Mini eteğin normal karşılandığı, insanlarda cinsel çağrışım yapmadığı bir ülkedeysek giyilmesinde de bir sakınca yok, karışmazdım ama yine de huzursuz olurdum. Sonuç olarak her ne kadar ülke son derece medeni de olsa yine de çıkabilir ilgiyle bakan insanlar. Bu durum hoşuma gitmez ve tatsızlık...

Ama zaten sevgilim de bunları hesap edebilir. Bacaklarına ilgiyle bakılmasından hoşlanan yapıda bir sevgilim olamayacağı için mini etek konusunda bir sıkıntı yaşamam.

kesinlikle katılıyorum, Türkiye de bu kadar cinsel AÇ sapık öküz abaza vs vs türevi varken olmamalı, ama mesela git bi hollandaya=) normal yani kimse dönüp de bakmaz[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Sosyal ağlarda paylaş

çok sık olmadığı müddetçe uygun ortamlarda (özellikle yazın bi de, üşür falan yoksa) giyebilir tabi. sürekli de mini etekle dolaşsın istemem, sevmiyorum çünkü mini eteği o kadar da. pantolonu da pek sevmediim gibi. düz etek iyidir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada dışardaki tiplerin öküz gibi bakmadıkları ve laf atmadıkları sürece bakıp beğeni duymalarından rahatsız olmam gurur duyarım insanların beğenisini toplayan bir kız arkadaşım olduğu için, ha çirkin olsa da mini etek giyse bakarlar o ayrı.anca bakarlar, ben ise tabiri caizse götüren tarafımdır, gocunmam komplekse girmem rahatsız olmam vs.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 29 Kasım 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
Benim sevgilim olsa mini etek giymek istemez zaten...

Bunu söyleyen yok sanırım. Doğrusu için:
Mini etek giymek isteyen bir sevgilim olamaz.

Zaten bilir insan sevgili dediği kişinin yapısını, tombaladan çıkmaz heralde onlar. Tabi burda sevgili kavramını da bir sabitlemek gerekiyor. İlk gün beğenip ikinci gün çıkmaya başladıklarınız değil sevgiliden kastettiklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

O halde biraz şeytanın avukatlığını yapalım.

Erkek için ne gibi bir giyiniş tarzı sizce 'aşırıdır'? Nasıl b,r tarzın 'Amacı' vardır?

not: Adiemus düzeltme için teşekkürler

[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi...

[Bu mesaj Mantar tarafından 29 Kasım 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgilimin giyecekleri beni ilgilendirmez onu ilgilendirir, tarzini seviyorsam cikiyorumdur zaten.
Ayrica sevgilimin mini etek giymesi de gayet hosuma gider benim, elimdekini baskalarindan saklamaktansa göstermeyi tercih ederim : P[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...