Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Evet arkadaşlar ben avst programı kullanıyodum arkadaşa kosp indirirken avast cıyaklamaya başladı baktım bu program var. Zararlı sürüm:turuva atı Dosya adı:perlflogger-D sakın ola vürüs programınız yokken kosp aramayın! Not:Bu bir uyarıdı.Tum kosp sitelerini arıyom bakalım temiz olanı varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LeaDer_Orc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Senin ne işin var kosp la ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 günaydın şimdi senin pc ne dalmışlardır bile =)[signature][hline]KaDıNLaR 4 HaYVaNa BaYıLıRLaR; YaTaKTa 1 KaPLaN,KaPıDa 1 JaGuaR,üSTLeRiNDe 1 BiZoN Ve BuNLaRıN TüMüNü oNLaRa SaĞLaYaCaK 1 EŞŞEK=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sarsie çok ayıp sendemi kospçu oldun yapma lütfen:yapma:[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hayır kospcu değilim kospları tarıyom kullanamam para yok ok yok ne yaoam kospu. Para olsada şaşarım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: _KoRn3R0th_, 09 Aralık 2005 21:39 tarihinde demiş ki: sarsie çok ayıp sendemi kospçu oldun yapma lütfen:yapma: katılıyom ve beklenen an ne onu merak ettim bak[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 la sarsie sana mı kalmış kosp sitesi taramak :D sen git cz ye ak:D anlat bize maceralarını :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackSee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Sarsie, 09 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar ben avst programı kullanıyodum arkadaşa kosp indirirken avast cıyaklamaya başladı baktım bu program var. Zararlı sürüm:turuva atı Dosya adı:perlflogger-D sakın ola vürüs programınız yokken kosp aramayın! Not:Bu bir uyarıdı.Tum kosp sitelerini arıyom bakalım temiz olanı varmı. :yapma: :yapma: kosp kulanma ben de kullanmıom ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya lv 42 iken cz mi yapılır allah aşkına ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: BlackSee, 09 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: said: Sarsie, 09 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar ben avst programı kullanıyodum arkadaşa kosp indirirken avast cıyaklamaya başladı baktım bu program var. Zararlı sürüm:turuva atı Dosya adı:perlflogger-D sakın ola vürüs programınız yokken kosp aramayın! Not:Bu bir uyarıdı.Tum kosp sitelerini arıyom bakalım temiz olanı varmı. :yapma: :yapma: kosp kulanma ben de kullanmıom ;) bende kullanmıyorum 69 lvl charı kosp kullanmadan kastım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya çıldırcam a1 e giremiyom abys kasamıom gobline gidemiom kös kös duruyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 42 ile olympia da gidebilrsn ne var?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Knight Online Ve beklenen an! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
LeaDer_Orc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Senin ne işin var kosp la ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 günaydın şimdi senin pc ne dalmışlardır bile =)[signature][hline]KaDıNLaR 4 HaYVaNa BaYıLıRLaR; YaTaKTa 1 KaPLaN,KaPıDa 1 JaGuaR,üSTLeRiNDe 1 BiZoN Ve BuNLaRıN TüMüNü oNLaRa SaĞLaYaCaK 1 EŞŞEK=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sarsie çok ayıp sendemi kospçu oldun yapma lütfen:yapma:[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Hayır kospcu değilim kospları tarıyom kullanamam para yok ok yok ne yaoam kospu. Para olsada şaşarım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: _KoRn3R0th_, 09 Aralık 2005 21:39 tarihinde demiş ki: sarsie çok ayıp sendemi kospçu oldun yapma lütfen:yapma: katılıyom ve beklenen an ne onu merak ettim bak[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 la sarsie sana mı kalmış kosp sitesi taramak :D sen git cz ye ak:D anlat bize maceralarını :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! (buda demek oluyor ki; g.t e giren şemsiye açılmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Sarsie, 09 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar ben avst programı kullanıyodum arkadaşa kosp indirirken avast cıyaklamaya başladı baktım bu program var. Zararlı sürüm:turuva atı Dosya adı:perlflogger-D sakın ola vürüs programınız yokken kosp aramayın! Not:Bu bir uyarıdı.Tum kosp sitelerini arıyom bakalım temiz olanı varmı. :yapma: :yapma: kosp kulanma ben de kullanmıom ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya lv 42 iken cz mi yapılır allah aşkına ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: BlackSee, 09 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: said: Sarsie, 09 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar ben avst programı kullanıyodum arkadaşa kosp indirirken avast cıyaklamaya başladı baktım bu program var. Zararlı sürüm:turuva atı Dosya adı:perlflogger-D sakın ola vürüs programınız yokken kosp aramayın! Not:Bu bir uyarıdı.Tum kosp sitelerini arıyom bakalım temiz olanı varmı. :yapma: :yapma: kosp kulanma ben de kullanmıom ;) bende kullanmıyorum 69 lvl charı kosp kullanmadan kastım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya çıldırcam a1 e giremiyom abys kasamıom gobline gidemiom kös kös duruyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 42 ile olympia da gidebilrsn ne var?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Knight Online Ve beklenen an! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya lv 42 iken cz mi yapılır allah aşkına ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: BlackSee, 09 Aralık 2005 21:41 tarihinde demiş ki: said: Sarsie, 09 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar ben avst programı kullanıyodum arkadaşa kosp indirirken avast cıyaklamaya başladı baktım bu program var. Zararlı sürüm:turuva atı Dosya adı:perlflogger-D sakın ola vürüs programınız yokken kosp aramayın! Not:Bu bir uyarıdı.Tum kosp sitelerini arıyom bakalım temiz olanı varmı. :yapma: :yapma: kosp kulanma ben de kullanmıom ;) bende kullanmıyorum 69 lvl charı kosp kullanmadan kastım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya çıldırcam a1 e giremiyom abys kasamıom gobline gidemiom kös kös duruyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 42 ile olympia da gidebilrsn ne var?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Knight Online Ve beklenen an! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sarsie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya çıldırcam a1 e giremiyom abys kasamıom gobline gidemiom kös kös duruyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 42 ile olympia da gidebilrsn ne var?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar