balbal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 19 yaşındayım.182 boyunda 75 kiloyum. atletik bi vücudum var. istanbuldanım. tanışmak istersen cam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: classgirl, 09 Aralık 2005 17:22 tarihinde demiş ki: yaşım 17 aslında tanımadan çıkmam kimseyle ama hep kendini yanlış tanıtan insanlar çıkıyo karşıma.bu arada ıspartaya yakınım.antalyadan... cam varmı cam[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: classgirl, 09 Aralık 2005 17:10 tarihinde demiş ki: pek fazla görüşemiyoruz diye ayrıldık.var mı aranızda yeni ayrılanlar? benim sevgilim yok o yuzden ayrılamadım ama sana sole diim kafana fazla takma gecer bu arada senin adına uzuldum...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 31 yaşındayım şişkoyum ameleyim[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gunahkar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 shame on you zarek... bende antalyadanım normal bi arkadaş arıyosan burdayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: classgirl, 09 Aralık 2005 17:18 tarihinde demiş ki: aranızda aşktan korkan var mı aşktan korkmam ama günü birlik yada haftalık ilişkilerden korkarım[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Paticik =o= FM wj hardter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Korkma biz varız.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 geçmiş olsun.. takma kafana.. msn var mı msn :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar