Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbull !!!

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun :( nese ben birazdan yola çıkıcam arkadaşlar :P son anda imdatıma biri yetişti saolsun sizlerde saolun :P bişi olursa

[spo1=Numaram]0538 696 13 56[/spo]

Saat 2 de boanın ordaki simit sarayında :) Bu arada beşiktaştan gelicek varsa biz 1 de beşiktaştan gidicez :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe ben yola çıkıyorum :) baii:)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

Oo Bellow Dağdan İncek Olm Yellow Mağradan Çıkacakda Gelecekde....FOTO MAKİNASIII...!!!111biribiribiribiribirdirbir[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

arenda ve beIlow 13.00 da buluşcaklardı ondan erken çıkmış :-)[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Rira ediyorum canım patilerim
Biraz uslu olalım.
Israr edersen eğer cıvıtıcam diye
Çok dikkat et baş harflere
Sosyal ağlarda paylaş

güneş itiraf ediyorum yemekte senin üstüne patatesleri ve ketçapla mayonezi öken bendim sana suç attım yoksa dövücektin :D:D:D:D: fotoraflar babacum mostorsta gelince koyucak buraya :)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

Sosyal ağlarda paylaş

sorun yok gremlin ama çok şey kaçırdınız :)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arenda_duwcal, 04 Aralık 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
güneş itiraf ediyorum yemekte senin üstüne patatesleri ve ketçapla mayonezi öken bendim sana suç attım yoksa dövücektin :D:D:D:D: fotoraflar babacum mostorsta gelince koyucak buraya :)

"Öktün" mü ? Hadi ya kaçırmışım ben o kısmını =)

Döktüğünü farkettim, sonra bana bok atmaya kalktın ama yalan =) Sen gittikten sonra da Yiğit söyledi zaten, haber kaynaklarım çok geniş =)[signature][hline]Tomoe
Sosyal ağlarda paylaş

lol ...ama o pantalonun halini gördükçe öldüm yaaa :D[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...