crysania Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yaw bnm dersane 2 hafta sabahcı 2 hafta öglenci bu hafta ve önündeki hafta ölenciyim ama soraki hafta rahatım ya da bn mesela c.tesi boşum öğleden sora pazar olması bozuo mesela şimdi de :S[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bellow döve döve getiririm seni oraya yapma şöle sne gelicen o şart..:)[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 BeIlow bu hafta yapalm olmadı haftaya da ayarlarsn bı seyler...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ok bu hafta yaparız :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bu hafta hepinize iyi eğlenceler bidahaki buluşma tarih uyarsa bide taksim civarı olursa daha iyi olur..neyse ben karıştırmiim şindi..[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erawe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ben Gelirm nasıl olsa hafta sonları ingilizce kursu için ordayım :) onun icin gelebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 pazar olsun her zman gelirim ama bu hafta dershane yok daha mutlu gelirim :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 haftaya pazar dediğiniz 4 aralık pazar günü mü ?[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 4 aralık güzel gün benim de 7-9 arası stüdyom var şöylece sizi görüp kahvemi içip stüdyoya girerim[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 öğlenciyim , yaşasın. :/ ben yalan olurum. çıkışta gelirim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hade Pazr...Görüşürük Bare...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sadecetekbirpost Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 alo dem e mi gidilcek başka bir yer mi ya onu söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 şimdi saat 2 de boğada toplanılıyor galiba ayın 4 ünde ee nereye gidilecek? benim gibi geç gelecek olanlar direk bir yere gelse bari[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Falla Nere gidilcek Bilmiomda Deme Gidlmicek....Foto Makinası Getirsin BİRİ...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 30 Kasım 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 la ben yalan oldum.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: HymnOfSalak, 30 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki: bende çıkıştan sonra gelicem...5 ten sonra yani..akşam 7-8 e kadar durun bari.. Bu kim ya ?[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 pazar günü saat 2 de boganın orda dooru mu?[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 evet doru :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 benim doum günümüde kutlarız artık :) 3 yıldır mı ne kutlamıyorum :)[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: arenda_duwcal, 01 Aralık 2005 01:36 tarihinde demiş ki: benim doum günümüde kutlarız artık :) 3 yıldır mı ne kutlamıyorum :) Yaparz Bi Güzellik....O Diil Ne Bu HymnOfSalak Ne dir Kimdir...Hüüoop Birader Hayırdır ?[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 01 Aralık 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 pastanı getir ozaman kuru kuruna dogum gunu kutlanmaz :D hem seni ben tanımıyorum kenshin gibi bole soda felan seviyosan sanada bir 6'lı soda alıyım kenshine ole yapmıstım cok sevindi :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 4 aralık, hımm, daha gec bir saatte gelebilirim, özel dersim var 2-4.30 arası, anca 5.30 gibi falan gelebilirtim sanırım. kaça kadar durmayı düşünüyorsunuz?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben bi sıkımlık diş macunu istiom :P bu sırada sodadan nefret ederim :P:D (gaz yapıor hahaha:lol:)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ah parasızlık vah parasızlık.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: arenda_duwcal, 01 Aralık 2005 18:59 tarihinde demiş ki: ben bi sıkımlık diş macunu istiom :P bu sırada sodadan nefret ederim :P:D (gaz yapıor hahaha:lol:) kenshine onu almıstım sanadaa dis macunu alrım boswer ne istersin ipana colgate 7 korumalı .... hangisi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar