Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbull !!!

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

yaw bnm dersane 2 hafta sabahcı 2 hafta öglenci bu hafta ve önündeki hafta ölenciyim ama soraki hafta rahatım ya da bn mesela c.tesi boşum öğleden sora pazar olması bozuo mesela şimdi de :S[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

4 aralık güzel gün benim de 7-9 arası stüdyom var şöylece sizi görüp kahvemi içip stüdyoya girerim[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Hade Pazr...Görüşürük Bare...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi saat 2 de boğada toplanılıyor galiba ayın 4 ünde ee nereye gidilecek?

benim gibi geç gelecek olanlar direk bir yere gelse bari[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Falla Nere gidilcek Bilmiomda Deme Gidlmicek....Foto Makinası Getirsin BİRİ...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 30 Kasım 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arenda_duwcal, 01 Aralık 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
benim doum günümüde kutlarız artık :) 3 yıldır mı ne kutlamıyorum :)

Yaparz Bi Güzellik....O Diil Ne Bu HymnOfSalak Ne dir Kimdir...Hüüoop Birader Hayırdır ?[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
---Uluç Sergün---

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 01 Aralık 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4 aralık, hımm, daha gec bir saatte gelebilirim, özel dersim var 2-4.30 arası, anca 5.30 gibi falan gelebilirtim sanırım. kaça kadar durmayı düşünüyorsunuz?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi sıkımlık diş macunu istiom :P bu sırada sodadan nefret ederim :P:D (gaz yapıor hahaha:lol:)[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arenda_duwcal, 01 Aralık 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
ben bi sıkımlık diş macunu istiom :P bu sırada sodadan nefret ederim :P:D (gaz yapıor hahaha:lol:)

kenshine onu almıstım sanadaa dis macunu alrım boswer ne istersin
ipana colgate 7 korumalı .... hangisi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...