arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya bu hafta çabuk geçsin :) haftasonu gelsin :)[signature][hline]duman =)) pati metal-rock bar..:) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Sefilleri oynuyorum, cepte 5 kuruş para kalmadı. Ben yokum gene. Zaten hep aynı atraksiyonlar sarmıyor artık. Size her zamanki gibi iyi eğlenceler =)[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 avrupa dan gidicekleri alıp götürürüm ben isterlerse nasıl olsa gelicekleri tanıyorm onlarda beni daha kolay olur ama ben boa yı biliyorum biri gelip bizi boanın üstünden alır :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Yer : Kadıöy Boğanın orda buluşulur Gün : Haftaya Pazar Saat : Belli değil Yapılabilecekler : İlk önce nargile ye gidilir. Daha sonra isteğe göre yemek yenilir, bol sohbet olur, eğlenilir ve dağılınır ama isteğe göre isteyenler kalıp bar yapılır. Liste BeIlow hellspe ZaugnaKhaldun (dersi bittikten sonra gelebilir) BullDoG malik(kesin değil) Spidee KenshinHimura HymnOfSnuk MalkavianX arenda_duwcal Odhinn blackxR Othranx SmoLaFein Bir plan yapalım diyorum ? Bence Dem e gitmeyelim başka bir yere gidelim. Sürekli aynı yerlere gitmemek lazım. Evet oylarınız ?[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 saate ve o hafta ki sınavlara bagli[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 saat 2 olsunmu[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odhinn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kadıköy ok gelirim ama gün ve saat önemli bildiriseniz iyi olur...[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 haftaya bız bı daha bulusuruz artık ızmır tayfası olarak :) 3, oluyor ve zaman dılımlerı gıttıkce uzamaya basladı yakında sokaklarda falan yatabılırız :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gün: haftaya pazar yani ayın 4ü saat :2[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Hardter, 27 Kasım 2005 23:56 tarihinde demiş ki: haftaya bız bı daha bulusuruz artık ızmır tayfası olarak :) 3, oluyor ve zaman dılımlerı gıttıkce uzamaya basladı yakında sokaklarda falan yatabılırız :) Yani ?[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Spidee, 28 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: said: Hardter, 27 Kasım 2005 23:56 tarihinde demiş ki: haftaya bız bı daha bulusuruz artık ızmır tayfası olarak :) 3, oluyor ve zaman dılımlerı gıttıkce uzamaya basladı yakında sokaklarda falan yatabılırız :) Yani ? yanisi izmir pati sözünün eri gelicem diyenler gelıor erteleme olmuor istanbul sızde yapında sızınde resımlerı gorelım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Manyak mısın ? Sidik mi yarıştırıyoruz ?[signature][hline]Tomoe [Bu mesaj Spidee tarafından 28 Kasım 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hardter :P istanbulda izmirden daha çok buluşma oldu :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: BeIlow, 28 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki: Hardter :P istanbulda izmirden daha çok buluşma oldu :) aaaaaa abi ben olmadı demıorumkı sımdı su kadar bulusma oldu falan onlarımı sayıyıorsunuz yanı topıc acılıor uzuor o anlamda söledım ben hemen bı yarıs olayına gırıorsunuz anlamadım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sen başlattın lol :P nese uzatcak deiliz :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 15 milyon nüfusumuz var ezeriz :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Aman sen ezme abi :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya bnde gelmek istiorum kadıkoy pati buluşmasını kaçırmak istemiorum ama bn ogün dersanede öğlenciyim :( sabah erken buluşsak kahvaltı fln yapsak en azından 11 gibi fln buluşsak da bnde gelebilsem?? ne dersiniz hoş olmaz mı ?? not: Lütfennnnn!!111!!!!birbir[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sadecetekbirpost Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 forum istediği kadar uzamalı şuan istanbulda gittiğim o kadar buluşmada hiç satan görmedim önemli bir bahanesi olmadığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 asıl olay nereye gideceğimiz DEM olmasın diyoruz bu sefer :P @Cry 11 gibi gelmek bizim için çok zor :) anca 2 veya 1 gibi orda oluruz biz :/[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ama ama ama bn ağlarım cidden ya çok istiorm bnde gelebilmeyi bn hepinizi uyuandırırım söz yeter ki gelin :)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 benim kadıköye gelme yolum yaklaşık 2 saat en az zaten :) ehehe :P bi gün dershaneyi ek sen :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 o gün dershanede öğlenciyim..zaten kadıköye o saatten sonnra geçmem zor..hepinize iyi eğlenceler başka zamana;)[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 nese artık bnde bi dahaki buluşmaya gelirim kısmet :([signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 haftaya mı ertelesek buluşmayı :P bu hafta belki bende satabilirim bazı işlerim yüzünden :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar