Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbull !!!

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Sefilleri oynuyorum, cepte 5 kuruş para kalmadı.
Ben yokum gene. Zaten hep aynı atraksiyonlar sarmıyor artık.
Size her zamanki gibi iyi eğlenceler =)[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

avrupa dan gidicekleri alıp götürürüm ben isterlerse nasıl olsa gelicekleri tanıyorm onlarda beni daha kolay olur ama ben boa yı biliyorum biri gelip bizi boanın üstünden alır :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

Yer : Kadıöy Boğanın orda buluşulur
Gün : Haftaya Pazar
Saat : Belli değil
Yapılabilecekler : İlk önce nargile ye gidilir. Daha sonra isteğe göre yemek yenilir, bol sohbet olur, eğlenilir ve dağılınır ama isteğe göre isteyenler kalıp bar yapılır.

Liste

BeIlow
hellspe
ZaugnaKhaldun (dersi bittikten sonra gelebilir)
BullDoG
malik(kesin değil)
Spidee
KenshinHimura
HymnOfSnuk
MalkavianX
arenda_duwcal
Odhinn
blackxR
Othranx
SmoLaFein

Bir plan yapalım diyorum ? Bence Dem e gitmeyelim başka bir yere gidelim. Sürekli aynı yerlere gitmemek lazım. Evet oylarınız ?[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 28 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
said:
Hardter, 27 Kasım 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
haftaya bız bı daha bulusuruz artık ızmır tayfası olarak :) 3, oluyor ve zaman dılımlerı gıttıkce uzamaya basladı yakında sokaklarda falan yatabılırız :)

Yani ?

yanisi izmir pati sözünün eri gelicem diyenler gelıor erteleme olmuor istanbul sızde yapında sızınde resımlerı gorelım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Hardter :P istanbulda izmirden daha çok buluşma oldu :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 28 Kasım 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
Hardter :P istanbulda izmirden daha çok buluşma oldu :)

aaaaaa abi ben olmadı demıorumkı sımdı su kadar bulusma oldu falan onlarımı sayıyıorsunuz yanı topıc acılıor uzuor o anlamda söledım ben hemen bı yarıs olayına gırıorsunuz anlamadım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Sosyal ağlarda paylaş

sen başlattın lol :P nese uzatcak deiliz :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bnde gelmek istiorum kadıkoy pati buluşmasını kaçırmak istemiorum ama bn ogün dersanede öğlenciyim :( sabah erken buluşsak kahvaltı fln yapsak en azından 11 gibi fln buluşsak da bnde gelebilsem?? ne dersiniz hoş olmaz mı ??
not: Lütfennnnn!!111!!!!birbir[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

asıl olay nereye gideceğimiz DEM olmasın diyoruz bu sefer :P

@Cry

11 gibi gelmek bizim için çok zor :) anca 2 veya 1 gibi orda oluruz biz :/[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

benim kadıköye gelme yolum yaklaşık 2 saat en az zaten :) ehehe :P bi gün dershaneyi ek sen :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

haftaya mı ertelesek buluşmayı :P bu hafta belki bende satabilirim bazı işlerim yüzünden :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...