Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbull !!!

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Demesi kolay eheh :P

listeyi çıkartmaya başlayalım !

Yer : Kadıöy Boğanın orda buluşulur :D
Gün : Haftaya Pazar
Saat : Belli değil
Yapılabilecekler : İlk önce nargile ye gidilir. Daha sonra isteğe göre yemek yenilir, bol sohbet olur, eğlenilir ve dağılınır ama isteğe göre isteyenler kalıp bar yapılır.

Liste

BeIlow
hellspe
ZaugnaKhaldun (dersi bittikten sonra gelebilir)
BullDoG
malik
Spidee
KenshinHimura
HymnOfSnuk
Sadecetekbirpost
arenda_duwcal
Odhinn
blackxR
Othranx
SmoLaFein

Bekliyoruz :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...

[Bu mesaj BeIlow tarafından 27 Kasım 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

löl :D listeye adları yazdım şu an için konu da kesin diyenler bide takip etmeyenler var gelicem diyip onlarada özel msj attım :P bu iş burda biter sanırım ehe :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

onları malkavianx(berke) havale ederim ehehhe :D

edik buluşma yerini : kadıköy işte boğanın orası yaparız yine :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...

[Bu mesaj BeIlow tarafından 27 Kasım 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...