Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbull !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hmm istanbul taksim size şimdiden iyi eğlenceler...Resim bekliyoruz...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
1 ay sonra antepten geliorum,buluşuruz ozman:)[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
Mesaj tarihi:
hala kadıköy diolar :P o saman kadıköyde ayarlayım bari ama benim garanti olmaz :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
cadde pahalı..
erenköydeyim de kadıköy ii işte.
yormayın bak antepten sırf bunun için gelioruz.[signature][hline]..
Mesaj tarihi:
dem:)
murat abide ordadır..
abi geç tarih verin yaw yada ozmanda yapalım bi ay sonrasına buluşma...[signature][hline]..
Mesaj tarihi:
abi demden baska neresi alcak zamanında yer vardı uluc orda nargile kırıyo :D dem guzel baska alcak yer soyleyin ben gelirim hereyere :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
Falla Kırarım...Bilirsiniz...Fark ETmes Benim için Yer.Her Yerde Kırarım...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Mesaj tarihi:
Abi Dem olursa gelmem, söyleyeyim, bıktım. Bin tane cafe, bar var Kadıköy'de, bir de "Nereye gidelim yaaaa" demiyo musunuz, kafa attırtmayın.[signature][hline]Tomoe
Mesaj tarihi:
ben yeniyim ama haber verirseniz gelirim taksim veya kadıköy farketmez...[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar......
Mesaj tarihi:
merak etme buluşmaların amacı tanışmak :P bizde tanımıyoruz çounu birbirimizi :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
pazar gunu olursa hereyere gelirim farketemz dem olmasada olur bizi alsınlarda biryere :Daz kisi olursak heryere gideriz ama clan'a gitmem nargilesi cook dandik[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
ben istanbul da oturuyorum :P ama daha öncede hem ankarada hemde istanbulda 1 hafta aralıklarla buluşma yaptım ikisine de gittim :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
  • Yeni Oluştur...