Cafein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sırf o plaka için bir hafta bekledim beee :)[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 selam, döşemeler falan bir kimyasal ile yıkanıyor gibi birşey. hani akan, damlayan birşey olursa hemen leke yapmasın diye. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 resimleri yeni gördüm çok güzel araba içi çok hoşuma gitti hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gec kaldim ama hayirli ve ugurlu olsun .. kazasiz belasiz dikkatli kullan. bak hiz yapmisin yok azami hizi gecermi falan... :-p[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hayırlı olsun süper görünüyor! Kazasız belasız kullan diecektim ama açtığın dier topici gördüm :( Ne diyelim en kötü kazan bu olsun![signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz! Mark Twain Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 resim isteriz[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 önceki sayfaya bak[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Eveet, bugün ilk depomu bitirip benzinciye çektim ve doldurttum. Hemen analiz edelim... Peugeot 306, 1.6 motora sahip 90 beygir gücünde 1090 kg bir araç. 60 litrelik bir depoya sahip ve benzin yakıyor. Sıkışık trafikte git-gel yaparsam 550- depoyu diplersem 600 km yapabiliyor, yaklaşık 100km'de 10 litre benzin yakıyor demek. Ortalama 130-140 hızla otobanda seyrederse 700 km görebiliyor, daha ekonomik hiç kullanmamıştım. 306nın bir deposu ortalama 150-155 milyona doluyor. S40 1.6 dizel. Eurodizel kullanıyor, 110 beygir ve 1309 kg, 46 litrelik bir depoya sahip. Bu aralar sıkışık trafikte her gün köprü geçip Beylikdüzüne gidip akşam 19:00 sularında geri dönüyorum, günde 4.5 saat trafikteyim, üstelik 306da bu veriler arabada ben tek başımayken gördüm, oysa bu hafta hep 3 kişiydik. Bu tempoda 550 kmde benzinciye girdim, daha depoda 10 litre benzinim vardı. Anlamı 36 litreyle 550 km yapabiliyor ve dizel yakıyor, üstüne üstlük 83 milyona bugün depo fulledim. Kısacası 100 kmde 6.5 litre yakmışım(yaklaşık 16 milyonluk mazot ediyor kabaca hesapla), ki şehiriçi 8.3, karma kullanımı 5 litre diyorlar bence iyidir. Ben bu işi sevdim abi :) (Bir de her gören "Abi kaça aldın 70 milyar mı?" diyor pek bir keyifleniyorum açıkçası)[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bizim makina dönümüne 1,75 lt mazot yiyo. 50 kmlik yolu 160 milyona gidiyor[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Vala iyi bi değer 6.5 söyleyim. Benimki 7 fln yakıyor ortalama. Yalnız depo pek ufakmış yahu[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Cafein, Hani alıcı gözüyle bakan arkadaşların almaya karar vermişlerdi ya bundan... Onlara bir tane daha eklesene :) Şimdi değil, önümüzdeki Mayıs gibi düşünüyorum ben. Sabredip 2007 sini beklermiyim bilmiyorum, biraz da işlerimin durumuna bağlı tabi. :) Tekrar tekrar kazasız belasız kullanmanı diliyorum... Maşallah diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hostingden S40 alıcam deme düşer bayılırım![signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 valla ben hosting reklamciliktan evimi arabami aldim:) Vodan fazlasiyla bayilabilirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 valla ben hosting reklamciliktan evimi arabami aldim:) Vodan fazlasiyla bayilabilirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yaa bu s40 sokaklarda acaip derecede arttı 5-10 dakkadabir s40 görüorum.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ben hiç görmüyorum? Yol kardeşleri arıyorum, aldığımdan beri bir tane bugün gördüm S40 sadece, hiç ortada yoklar. Volvo'nun bugün bir haftası doldu. Bir hafta içinde insanlar ve arabaya tepkilerini gözlemledim ve olay şudur diyorum. Volvo insanlarda direk "saygı" uyandırıyor, hani Audi, BMW alırsın "Vaayy BMW yapmışsın" derler, hafif bir "piç" imaj yaratılır, Peugeot gibi ufak araçlarda bu iyice barizleşir ve yolda insanların tepkileri bile değişir. Volvo'dan indiğinizde ise arabayı gören insanların size tavrı değişiyor, sizi ciddiye alıyor, trafikte yol veriyor ve size karşı ağırbaşlı davranıyorlar. Tam bir "Ye Kürküm Ye" hadisesi, 40 yıllık benzincimdeki enseye şaplak arkaya parmak muhabbetine girdiğim elemanlar bile yeni arabayla birlikte bir duruldular, ağırbaşlı davranır oldular, "Naber abi?" den "Nasılsınız?"a terfi ettik bir anda. Kalan özellikleriyle beraber bir haftanın bende bıraktığı izlenim, Volvo'nun parasını son kuruşuna kadar hakettiği ve bunu çevresine de farkettirdiği. Arabayı inceleyen ve içine binip gezen herkes "Gerçekten en doğru karar" olduğu konusunda hemfikir. Sürücü olarak konuşmak gerekirse de kullanımı çok rahat, duruşu ve cüssesine göre çok çevik, manevra kabiliyeti yüksek, konforu yüksek, güvenlik donanımı insanı bazen "Tamam annecim" dedirtecek kadar (araba sizi azarlıyor bazen o bakımdan) sağlam. Evet bir spor araba değil, ama zaten onu tasarlayıp yapanlar da bunun için yapmamış. Yine de süratı 100+ kmlere taşıdığınızda araba size verebileceğinin en iyisini veriyor ve azami hıza kadar sizinle beraber ne isterseniz yapıyor(150yi geçtiğimde kesilmesini beklerken ibre hiç aldırış etmeden devam etti ve 190a kadar gitti, sonra araba güç kesiyor gaza basınca devir yükselmiyor, daha ısrarcı olursanız "Kendine gel efendii" diye gazı tümden kesip yavaşlıyor). Özetlemek gerekirse, en güzelini Volvo reklam sloganında demiş: "Volvo: More Car for Your Money".[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Vodan, 07 Aralık 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Hostingden S40 alıcam deme düşer bayılırım! :) kıyamam ben sana... hosting den almayacam, portföy yönetiminden alıcam.. zaten hosting yaptığım da yok artık. eski müşteriler ve birde benim kendi sitem için duruyor server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Cafein, Sunroof S40 larda standart mı? Varmı seninkinde? Volvo nun sitesini kurcaladım. Ama ne standart, ne ekstra yazmıyor doğru düzgün.. Yada ben bulamadım. Biliyorsan linkini atabilirmisin? Volvonun kendi sitesi olmasa da olur.. incelemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Sunroofu ben de bilmiyorum, standart olabilir, ben istemediğimden gelmedi. Ama ister misin diye sormuşlardı hiç fiyat farkından bahsetmediler. Bende kataloğu var ama evde, akşam yazarım ne standart ne değil ama bir çok özellik standart. CD-MD Çalar(ki normal CD varken gereksiz), Koltuk ısıtma sistemi, dinamik yürür aksam gibi şeyler opsiyonel.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 unutuldum ben ühü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya kusura bakma, dün eve geç geldim aklım da bir karış havadaydı unuttum. Bir de girdiğim iddiayı kaybettim, Golf S40dan daha ensiz değildir dedim, enleri arasında 1.1 cm fark varmış, S40 daha geniş, kafam ona takılmıştı. Bu akşam unutmayayım uzun uzun yazayım buraya.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Unutmadım, burada uzun olmasın diye yeni konu açtım, özellik soran arkadaşlara duyurulur. Hem bulması da kolay olsun.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar