paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 selam, audi, okadar. bitti :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ayıp ayıp, hem ırkçı otocu, hem faşist otocu, patinajda demokrasi istiyoruuuz, niye bizim de temsilcimiz yooook! Aramis cuf cuf duymak maalesef mümkün değil dizelin kükreyişi arasında kayboluyor.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester: "I eat babies for breakfast and crash cars for fun!" Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 selam, hani nerede faşist ve ırkçı :P düşük devirde elde edilen max tork gibisi yok. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Ama fotoğrafsız araba aldım topici olmaz :) En kısa zamanda fotoğrafları bekliyoruz.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz. Cemaat : İYİ bilirdik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Aramis anladım dediğini ama hakkaten blowoff valve yok diye biliyorum bir ara bakmıştım iyi ses çıkaracaksa bitane alıp takayım diye valfden valfe ses değişiyormuş sanırım iyi ses yapanları varmış vs.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 dieseller icin varda cok pahali.benzinli icin 150$ 200$ arasi iken dieseller icin 450$ 500$ arasi felan. westgate den gelen sesde ayni cuf cuf sesine benziyo ama diesel oldugu icin duyamiyorsunuz.yoksa kamyonlarda mamyonlarda duydugumuz ses blow off degil westgate sesi.adamlar nasi cuflatio kardesim.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Adamlar yapıyo valla :) Turbo aynı turbo değilmi niye blowoff pahalı peki? Hakkaten taksak çuflarmı? Senin arabanın turbosunu büyüklüğü ile bizim turboların büyüklüğü arasında fark varmı turbonun büyüklüğüne göremi çıkıyo bu ses? Benim arabanınki 1.4 bar sanırım veya 1.6 mıydı[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hayrılı olsun allah kazsız belesız kullanmayı nasip etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Çuflatayım derken bozacaksınız motoru göreceğim sizi... Paşa paşa sür bakayım Vodan alla alla, GTI yok ki altımızda turbo çuflatıyoruz, kızdırma bakayım beni altımda İsveç çeliği var :)[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester: "I eat babies for breakfast and crash cars for fun!" Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Cafein bildiğin yellenmekten farksız :) Havayı boşaltıyo alt tarafı turbodan cnm ne olcak hatta belki yararlı bişeydir bile bilmiyorum da hehuh[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bov turbodaki havayi bosaltiyo.turbo belli bi devirden sonra hava basar bildigimiz gibi ama ayagimizi cektikten sonra hala basmaya devam eder esasinda ve bu yuzden turbo palleri yipranacaktir ve turbo lag olusacaktir.bov ise gaz kelebegi kapandigi anda manifolda giden hortumun icindeki havayi disari atacaktir.yani bu sayede turboda olusan lagi ve zamanla olusacak palin yipranmalari sayesinde olusan turbonun yag vermesi olayida olusmucaktir.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bu arada dizellere takiliyor fakat tam olarak bilemiyorum o konuyu :([signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 selam, @Aramis; vallahi sen anlatana kadar olaydan bir haber bakıyordum :) saol. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Çuf çuf nereye kadar arkadaşıım:) Bu arada bu dizeller ne biçim aletler yahu? Bugün dur-kalk trafikte geldim, en sona doğru farkettim ki 2. viteste dur kalk geliyorum, benzinli arabada nasıl olurdu düşünemiyorum valla bir garip. Vay anasını sayın seyirciler... Yarın sabahtan arabayı yıkatıp fotosunu buraya koyacağım inşallah.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester: "I eat babies for breakfast and crash cars for fun!" Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Kusura bakılmasın arabayı yıkatmak bugün kısmet olmadı, yarına inşallah foto işi. Bugün arabanın bilgi menüsünü keşfettim. Türkçe yol bilgisayarı ve bilgi menüsü süper bir şeymiş, "Şu hızda gidiyoruz, yakıt tüketimi ve tahmini benzin sarfiyatı şu, emniyet kemerini tak hayvan herif, sol yolcu kapısı açık, sis farları açıldı, frenlerde problem servise götür, bugün başım ağrıyor hız yapmam" gibi size durmadan bilgiler geçiyor. Ha nasıl keşfettim? Sisli yolda uzunları yakmaya çalışırken :D Sonradan farkettim ki otomatik sensör hedesindeyken uzunları yakamıyoruz, elle farları açında yanıyormuş. Pekala neden el kitabına bakmıyorum? Çünkü ben psikopatım ve keşfetmesi daha çok hoşuma gidiyor...[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Geç onları Cafein hepsi Opelde de var ;) V: Velocity (Hız), T:Temperature ("Motor" ısısı)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting[Bu mesaj Vodan tarafından 04 Aralık 2005 04:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yok canım pek çok arabada var sonuçta, çok daha ucuz arabalarda da mevcut ama sonuçta ilk izlenimler, yoktu benim eski düldülde böyle şeyler :) Görmemişin yol bilgisayarı olup bilgi vermiş, tutmuş ayara kolunu koparmış diyeyim :D[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Heheheh Arıza bunlar servise götürdüm gösterdim bak bu mesajları verdi tamir et diye. Su kabı değişti bide fren pedalı bilmemnesini değiştirdiler.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Efendiiim, bu sabah kızımızı yıkadık, pakladık, resimlerini çektik. "Emret sahip!" pozunda dursun diye kapısını da açık bıraktım. Buyrun size yeni Volvo S40: [spo1=Emret Sahip][/spo] [spo2=Nereye gidiyoruz yakışıklı?][/spo] [spo3=Olağan Şüpheli][/spo] [spo4=Check this Arse!][/spo] [spo5=Bu beeniiim önüüüüm... ][/spo] [spo6=veee bu da arkaaaam...][/spo] Volvo : "More car for your money" diyerek bitiriyorum efendim.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash TesterTüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 selam, direksiyon deri değil mi? saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Değil. Ama malzemesi ne diye sorma, üzeri hafif delikli kaydırmaz bir malzeme, BMWde falan görüp alıştığım deri direksiyondan çok daha farklı, belki deridir ve ben öküzümdür ama benzetemedim. Vinil falan gibi standart malzeme de değil, bulamadım bilemedim nedir.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 selam, kaydırmıyorsa güzel. derinin de bakımı falan var. uğraş dur. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sorması ayıp bu "iç koruma" dedikleri zamazingo ne? Ne kadar dayanıyor? Kimyasal falanla sildik parladı üstünü kapladı korudu gibi mi? Koruması zor dedin de aklıma geldi, haftaya iç koruma için servise gidecek de.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Boya koruma zart zurtta düşünebilirsin özellikle koyu renklerde uzun yıllar aynı parlaklığı koruması açısından mantıklı oluyor. Tekrar güle güle kullan en çok ön cepheden olan fotoğrafını sevdim :) Plakayıda ayrı bi sevdim..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 of of masallah kiz gibi ya.allah bi yatakta kocatsin ne diyim sizi :D :D :D tekrar hayirli olsun gule gule binmek nasip etsin.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar