moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Torrent için en basit program BitComet.. İndirmek için [signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yaşasın ionix dedik kaç zamandır dün server da "blacklisted" oldum. tavsiyeler?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu torrent icin ayar yapmamıza gerek warmı server felan mod olayı yok sanırım bunda dimi?[signature][hline]Painki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: horten, 08 Aralık 2005 10:16 tarihinde demiş ki: yaşasın ionix dedik kaç zamandır dün server da "blacklisted" oldum. tavsiyeler? sabret büyük ihtimalle servera çok fazla deneme yaptığın için veya çok kopup bağlandığın için blackliste alınmışşsındır geçer 6-7 saat sonra[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Ya bende zoom x6 modem var bir türlü ayarlarını yapamdım.www.portforward.com da da x6 ile ilgili rehber yok.x6 da ayarları başarmış olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Tek mp3 çekiceksen ares. Emule kullanmıyorum.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 mp3 için lime wire de kullanabilirsin.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: senko, 09 Aralık 2005 00:04 tarihinde demiş ki: said: horten, 08 Aralık 2005 10:16 tarihinde demiş ki: yaşasın ionix dedik kaç zamandır dün server da "blacklisted" oldum. tavsiyeler? sabret büyük ihtimalle servera çok fazla deneme yaptığın için veya çok kopup bağlandığın için blackliste alınmışşsındır geçer 6-7 saat sonra bende öyledir dedim ama 2. gün oldu aynen devam.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar