Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emuleye kolum bacagım girsin!

deathcore

Öne çıkan mesajlar

20-22 bizim aylarlarla ulasabileceimiz standart hızlar,30 fln için ne yapılablir bilmiyorum,nsaıl ulaşılıyor bilmiyorum,ya büyük ince ayar yada şans fln,bilmiyorum.
doğrusu ben kullanmayacaım bu modu,bisüre bekliyeceim,yine banlanmassa kullanmaya başlayabilrim,ama gokhanla 22kb dl ediyorum zaten,daha fazla verim alabileceimi bilmiyorum başka bir modla,denerim belki,hmm.[signature][hline]bencede.
Sosyal ağlarda paylaş

bence siz tam olarak ayarlarıını yapamıyorsunuz
çünkü ben kurduğumdan beri (evde 3kişiyiz 1mbit bağlantı war) performansından çok memenunum çoğu zaman seeds i fazla olan torrentlerden bile daha iyi iniyor
işte ss yolluyorum o dosyalarının başlangıcından beri böyle
[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış

Sosyal ağlarda paylaş

abi tamam sizden ricam bana hangı wersionunu hangi modumu neyı artık bır ton ıvır zıvırı war aletin hepsini ince ayarlarını p2p mıdır nedır neyını warsa otunu bokunu felanherseyini neyapmam gerekdigini yazarsanız sevinirim bir deniyicem ben butun gun ofisde duruyorum emlakcıların web sıtelerını felan yapıyorum bir sirket aslında burası 1024 net war upload da yapabılırsınız yanı hep bana hep bana demem ama sızde gosterın su olaylarını neler yapıcam bırısı yazarsa sevınırım soyle pati dilinde simdiden tesekkurler[signature][hline]I'll be your doomsayer,motherfucker
Your doom awaits you !!!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RayCharles, 07 Aralık 2005 11:04 tarihinde demiş ki:
full 30 ile emulede dload etmek mümkün değildir tıraş onlar

Bir çok donanım/yazılım sitesinde 30 kb ile dl edenlerin ss lerini gördüm.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

saolun abı ya yas 18 daha orenıcez emuleyi.
birde su oaly war ben eksı sozlukde gordum emule esegının gozu sıyah bezle cewrılıyse id midir nedir onun dusuk oldugunu belirtiyormus bılmemne de yaparsak o esegın gozunu acıyormusuz boyle yuksek ıdmı ne alınıyormus o nedir ?[signature][hline]I'll be your doomsayer,motherfucker
Your doom awaits you !!!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
deathcore, 07 Aralık 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
saolun abı ya yas 18 daha orenıcez emuleyi.
birde su oaly war ben eksı sozlukde gordum emule esegının gozu sıyah bezle cewrılıyse id midir nedir onun dusuk oldugunu belirtiyormus bılmemne de yaparsak o esegın gozunu acıyormusuz boyle yuksek ıdmı ne alınıyormus o nedir ?

modeminin ayarlarından port açman gerek.
düşük id alırsan hiç verim alamazsın emuleden.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Nat varsa konsoldan açacaksın...(bkz. kullanma klavuzu)
Eğer firewall yazılımı kullanıyorsan, yazılımdan açacaksın..Program ekle olabilir vs. vs.[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deathcore, 07 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
ulan adamın dedıgı herseyı yapdım bı link war orada gosterıor sımdı ne nete baglanbılyıorum nede agdakı pclere alalhım ya emuleye kafaaaam gırsın

Kullanmayı bilmiyorsun :_)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...