Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter Yaratma gibi ..

RaVena

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlarya hani böle net sitelerinde olur ya işte mesala SOuth park karakterimizi yaratıoyruz işte Kafalar,saçlar,eşyalar falan var tıklayıp hazırlıyoruz .. Bunun gibi başka şeylerdede kendi karakterimizi yaratbildiğimiz siteler varmı? ben bitane hatırlıyorum böyle savaşcı karkaterinizi falan hazırlıordunuz ama neydi unuttum ...[signature][hline]I only think of you ..
Punk And Indie's Rules ..
Sosyal ağlarda paylaş

Hero Machine(offical site)

Hero Machine Classic
Hero Machine 2.0u

^_^[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten ilginç southparkı biliyodum buda guzele benziyo saolasın[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

heromachine 2 süpermiş[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[b]Cristiano Ronaldo
Ronaldinho
Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b?
terazine tıklarım b@b pls ?
[b/]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...