Ringeril Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Merhaba arkadaşlar, Sormak istediğim birkaç tane addon var. İsimlerini bilmiyorum. Forumda aradım ama tam olarak bulamadım çünkü benim istediğim sadece o addonlar. İlk olarak, cooldown sürelerini iconların üzerinde geriye doğru sayarak gösteren addon arıyorum. Kendi karakterimin health ve range ini ve mobların health ve manalarını gösteren addon arıyorum. Bu addonları tek olarak arıyorum. Yani sadece bunları kullanmak istiyorum. Birde addon değilde macro olarak mesela, wave, salute veya bow'u tıkladığımda yapan icon nasıl yapabilirim. Yani karakteri seçicem, sonra icon'a tıklıycam ona salute bow veya wave falan yapıcak. Bir tanesi için örnek olarak macro yazabilirmisiniz? Teşekkürler...[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 o dediin addonlar sanırım bende var, aynı zevke sahibiz bu konuda galiba :) macrolar konusundada çok basit bişi cidden. du bi sn yemek yiyim bi sigara migara içim buraya yazarım. Add onlar içinde rapid share e koyarım çekersin olurmu? edit: hemen bi yazim örnek macro macros a gel, new macro de, ikon ve isim yaz, macroyu yazcaan boşluğa ; /salute artık bu ikonu sürükleyip alttaki bara bi yere koyabilirsin. birini seç ve tuşa bas, onu selamlar. Dier şeylerde aynı. Add on için bi yemek yiyim. [Bu mesaj pandaalf tarafından 09 Aralık 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 cooldowncount kullanırdık önceden ama ne zamandır develop etmiyolar, daha kalitelisi olarak abinfo var kesinlikle onu tavsiye ederim. ui.worldofwar.net adresinden indirebilirsin, hatta kayıt olduktan sonra thelegbra diye beni ararsan favori modlarımı da görebilirsin :P mobhealth falan var diğer addon tavsiyen için ama, biraz değişiklik olsun ve çok özellik olsun diyorsan kesinlikle discordunitframes kur derim :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ctmod var misler gibi. istediklerin onda mevcut. Ayrıca oldukça sade bi addon pack. Fazlalıkları yok cosmos ve diğerleri gibi. www.ctmod.net ten çekebilirsin.[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar