HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 şu anda yanımda kimliğim yok. kafedeyim , okul yıllığı yazılarını çıkartıyodum... bi baktım zabıtalar bastı , kimlikleri çıkartalım , kimliği olmayanlar ön tarafa gelsin dediler. yusufladım , kapadım msn'i falan geçtim ön tarafa.adamlar iyi bi azarladı beni oturttular geri.şimdi üniformalı adamdan da korkarım ben , gıkımı çıkaramıyorum."ee tamam abi , olmaz bi daha eküekü" diyerek oturdum yine. işte geçtiler arkaya terör estirdiler , yanında kız arkadaşı olan bi adamla kapıştılar.adamın gözünü korkuttular , oturdu adam. böyle bi şey geçti başımdan.kıssadan hisse,kimliksiz dışarı çıkmayalım. :9 kaybederim diye almıyorum yanıma ama lazım oluyo böyle anlarda.ama cidden kaybediyorum ufak şeyleri.sevgilerle efenim...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bizde bi kere gece 4te bişiler yemeye çıkmıştık kimlik falan yoktu yanımızda baya bi fırça yemiştik hatta yanımdaki denyo arkadaş diklenmişti biraz ya ev şurda gelin gösterelim kimliği falan demişti götürceklerdi o gece bizide :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Kız arkadaşımla arabadayken, adam camı tıklatmıştı. Yanımdaki ruh hastasının kimliği olmadığından, az kalsın götürüyorlardı gece vakti. 20 YTL lik knorr çorba verdim sustular. anunacüktüklerim töbe töbe[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Whiskey, 08 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Bizde bi kere gece 4te bişiler yemeye çıkmıştık kimlik falan yoktu yanımızda baya bi fırça yemiştik hatta yanımdaki denyo arkadaş diklenmişti biraz ya ev şurda gelin gösterelim kimliği falan demişti götürceklerdi o gece bizide :)) aynı olay benımde basıma geldı polise bende dedım evım surada gelın istersenız onu demekten ne olucakkı yanı ondan alıp goturemez kimliksiz bende cıkmam dısarı yanı 18 yasındayım çok lazım bişey[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aman hocam olsa bi dert olmasa bi dert dayım kaza yapıtığında alkollüymüş gittim olay yerine dayım arazi olmuş bi gittim jandarma polis allah ne verdiyse hepsi orda kimlik istediler ben de artis tabi yeni almışım ehliyeti çıkardım verdim, vay efendim sen misin veren sen şöförsün niye kaçtın diye aldılar götürdüler jandarma karakoluna saat sabah 5 e kadar sorgu. (dayım sarhoş ehliyeti gitmesin diye benim ismimi verip çağırmışlar it herifler)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 @Hardter Eyvallah onu demekten bişiy olmazda benim yanımdaki arkadaş denyoluk yaptı dedim ya. Polise tavrı aynen söyleydi: Ya hocam ne sorun yaptınız gece gece hırsız tipi mi var bizde şurda ev çok istiyosanız gelin bakalım allah allahhhh... bunun üzerine hafif delirdi polis:))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 geçen haftasonu kimliksiz sehirlerarası yolculuk gibi bi denyoluk yaptım sakata gelmedim allahtan[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 zabıta ve kimlik kontrolü ne alaka ben pek anlamadım yanlız ya[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kimliksiz barlara girerim sormazlar bile yakalandımmı da paçayı yırtarım babam sağolsun[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 zabıta kimlik kontrolu yapamaz öyle bir hakkı yok polis sorarsa senin de ona sorma hakkın var ayrıca tabi kimliğin yoksa bu tip şeylerden kaçınmak lazım tabii.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kimlik her zamn yanda olur, bi sorun çıktıında da şrak die çıkarıp gösteriom polise apışıp kalıo:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 üst düzey mit görevlisi kimliği filan mı polis niye apışsın ki :)[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki: kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Dün bende cuzdanı kaybettim karakola falan gidildi. Bari kaybetmenin uzuntusunu azaltmak için 2 tek atalım dedik. Bahtsız Bedevi misali aynı aksam bara 2 kere kimlik aramasına geldiler. Senin yine iyiymiş ben iki saat sivillere derdimi anlatana kadar anam ağladı.Bugun kampuse gittiğimde cuzdanı sıranın altında buldum ve cok rahatladım =)[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Lexius, 08 Aralık 2005 23:52 tarihinde demiş ki: kimliksiz barlara girerim sormazlar bile yakalandımmı da paçayı yırtarım babam sağolsun Ya büyük adamsın[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abimle ne zmn ole club bar ortamina gitsek bna evden cikmadan ilk sordugu soru kimligini aldinmi olur..unutursam mahveder beni...yannda kimlik bulundurmak son derece onemli..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 zabıtalar kimlik kontrolu yapıyormuydu?[hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... [Bu mesaj Platon tarafından 09 Aralık 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yuh be onlar da abartmışlar azarlama işi falan..ben olsam ben de korkardım hiç adetim değildir kimlik taşımak:D[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Gercekten cok kotu olay yaa bızıde trafık cekmıstı arabayı kullanan arkadaş harıc hepımızde kımlık yoktu adama yarım saat derdımızı anlatmak zorunda kaldık yaaa :S[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 polis ya , zabıtayı nerden salladım bilmiyorum. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Whiskey, 08 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Bizde bi kere gece 4te bişiler yemeye çıkmıştık kimlik falan yoktu yanımızda baya bi fırça yemiştik hatta yanımdaki denyo arkadaş diklenmişti biraz ya ev şurda gelin gösterelim kimliği falan demişti götürceklerdi o gece bizide :)) Hangi denyo o diklenen :P şii çaktırma atıyorlardı içeri.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar