GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Arkadaşlar ben biraz yeni birşeyler indirip dinlemek istiyorum aklıma birşey gelmiyor bana beğendiğiniz herhangi bir Şarkıyı ( Artist - Song) şeklinde yazarmısınız bende indireyim. (Sözleri etkileyici olsa hoşuma gider.)[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. [Bu mesaj GICIK2 tarafından 14 August 2003 04:06 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 burda tam tamına 4923 adet şarkı var seç beğen al [hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 rage against the machine - calm like a bomb[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded
estragon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 o zaman gary jules - mad world bu şarkının sözleri beni çok etkilemişti valla çok da güzel bi şarkı bad religion - come join us (punk rock seversen)
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 arama motoruna gir istediğin türü yaz ara kesin çıkar bişiyler onları indir. bi sürü konu var böyle. etme eyleme.[hline]Eeht, 07 May 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ayıdan post gavurdan dost olmaz. Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Demons&Wizards - Fiddler on the Green söz olarak gerçekten iyidir[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir]
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Tarzını belirtseydin keşke ama ben kafa dinlemek için dinlediğim parçaları yaziyim karışık sırayla yawaş şarkılar bunlar.. Kwan - Shine Chris Isaak - Life will go on Muse - Unintended Blind Guardian - The Bard's song (In The Forest) Blind Guardian - a past and future secret Therion - Seawinds Megadeth - Promises Sonata Arctica - Shy Demons & Wizards - Fiddler on the green Kamelot - A Sailorman's Hymn Kamelot - Glory Kamelot - Don't you cry Deep Purple - Soldier of Fortune Ultima Online - Main Theme (kazaa da war ciddiyim) Baby Face - How come, How long Al bolbol indir tarzını söleseydin keşke bunlar benim kafa dinleme listem sana uymayabilir tabi.. [Bu mesaj Vodan tarafından 15 August 2003 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 benim playlisteki hersei indir iste:)[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik!
Öne çıkan mesajlar