Realmoste Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Toplam Drop: 1138 Drop %: 14.30 Itemlar için boyle bir istatistik koymuşun.Yalnız ifade eksikliği var gibi.Toplam drop olan 1138 itemdan %14.30 u mu bu silah gibi bir soru işareti :) Kimden düşer o kim nerde yaşar gibi bilgilerde faydalı olucaktır. Paticik forumlarında açılan en ilgi çekici konulardan biri.Daha kullanışlı hale getirmek için tüm gözlenimlerimi yazmaya çalışacağım.Beyaz arkaplan hakkındaki yorumlara katılıyorum göz yorucu bi renk.Koyu bir renk seçersen uykulu gözlere daha ilgi çekici gelebilir. :) Çok güzel ve özveri isteyen bir çalışma ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 drop olayını anlatayım db deki field leri tek tek incelemeye başladım (isimsiz 56 adet alan var :) inceleme sonucunda hiç bir kanıya varamadım ve hala bir sonuç elde edemedim , ama birinin bir yorum yapabileceği düşüncesiyle yinede sayfada gözükmesinde fayda olabilceğini düşündüm. beyaz olan bölümden anladığım itemlerin listelendiği tablonun backgroundu olsa gerek ordada bir renk değişikliği yapıcam. ama daha önemli olan yarın moblarla ilgili çalışmaya başlıyacağım. unutmadan Realmoste ve bütün yardımda bulunana arkadaşlarada teşekkür ederim. [Bu mesaj Ragnar tarafından 07 Aralık 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 allakhazam ne alaka hem izin alinicaksa blizzarddan alinir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 item bilgileri allakhazama ait. Tahminimce izin alınacak bir durum olsa idi allakhazam xml export gibi bir çalışma yaparak paylaşmazdı sanırım.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Alakhazam'ın içeri sitede tutulmasına karşın oyuncular tarafından oluşturulmuştur. Kendileri toplamadıkları için ve Asıl olarak blizzard'a ait olan bir veriyi kendilerinde kolayca bulunacak şekilde ayarladıkları için ne resimler üzerinde ne item bilgileri üzerinde hak iddia edemezler. Hiç kimse kendisine ait olmayan bir içeriği sergilediği için o içerik üzerinde hak iddia edemez. İzin almaya gerek yok.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Anasayfada Arama Alani icindeki yazilar okunamiyor.Yada bende bir sorun var.Sebep renkler biri beyaz digeri krem yazilar beyaz.Orayada bir el atarsan iyi olur.Zit renkler olursa daha iyi olur hemde gorunumu guzel olur gibime geliyor.Kolay gelsin.Guzel calisma.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yav bu projenin paticik ortaklığıyla olma gibi bir şansı olamaz mı :) hani über hızlı olsa forum gibi tadından yenmez :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kullandığım sunucu kendime ait biraz once co-location için borusanla görüştüm geri dönecekler şimdi kullandığım firma biraz yavaş kalıyor bu arada istenilen değişikliklere başladım [Bu mesaj Ragnar tarafından 08 Aralık 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yeni barındırma işini hallettik cumartesi makinayi 512k statik peek 1mbit hatta aktarıcas.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yorumlarda tarih ve yorumcu adini beyaz fontta yapinca okunmuyor ona da bir el ativer : ) Bir de, bu database'in I'd definitely roll on this as a hunter 'i benim, baskasi gelirse döverim eheh. Türkce mi yazcaz commentleri bu arada :D[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hemen düzeltelim. pent sen nasıl istersen yaz :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bi deneme yapalım yeni bişeyler yaptım[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar