Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

item database

Ragnar

Öne çıkan mesajlar

Çok faydalı olmus herkesin dediği gibi . Ayrıca yine diğer istekler gibi nerden dustugu q rewardlar bla bla blalar iyice çıkmaza sokabilir seni thottbot allakhazam a benzemesi yonunden soledim (Item tıkla q rewardmış q yu kim vermiomuş nerdeymiş başka hangi q ları verirmiş .... gibi :p )
Tasarım aşamasındayım demişsinde su an ki tasarım muhteşem sana o kadar solim :) Önemli olan içerik :) Başka bi arkadaşın dediği gibi setleri de ekleme sansın varsa yani set olarak incelenebilirse bi de kendine bu işi hobi olarak yapıcak bi kaç yardımcı da bulabilirsen belki thottbotTR ziyaretçileri olabiliriz senin sayende :) Şimdiden kolay gelsin ...

Not : İlk etapta itemların altına yorum ekleyebilceğimiz sistemi getirirsen çok ii olur. Bölelikle ziyaretçileri gorup daha da bi gaz alabilirsin veya gordugun seviyesizlikler sonucunda vazgeçebilirsin yani Tamam mı ? Devam mı? demek için iyi bi deneme yolu olabilir senin için :p
Sosyal ağlarda paylaş

Gaza gelmeye olayını zaten bişeyler kazanmak için deil bişiler yapmak için manasında kullanmıştım, geri adım olayıda bi suru seviyesiz adam için boş uğraşlar manasındaydı :)
Su an ki tasarım hoş olmus ama ana sayufa olarak gozuken arka planın beyaz olması sanki biraz göz yorucu gibi oluo ama su an bos ve parlak gozuktugu için öle gelmiş olabilir bana zamanla kirlendikçe daha hoş olucaktır :)
Sosyal ağlarda paylaş

aslında thottbotun sadeliğini seviyorum yani direk ufak bi arama penceresi var o olay güzel :) ilk halindeki arama penceresini ortaya alıp yanına bu quest mob fln için ufak linkler koyarsan daha hoş olur gibi ama bu benim görüşüm :) ne kadar hızlı açılırsa o kadar iyi benim için. o yuzden genelde ne kadar dandik olsa da hızlı oldugu için thottbotu allakhazama tercih ederim :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

Tasarım çok iyi, renklerle biraz oynarsan daha hoş olur bence. Bir de sol üstteki resim (banner diyesim gelmedi :p) çok sıradan olmuş bence. Oyun içi resimlerin oluşturmak yerine siteye öz kendini belli edecek bir sembol yapmak daha hoş olur diye düşünüyorum. Başarılar.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul

[Bu mesaj Mirage tarafından 06 Aralık 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sahsi fikrim Arama bolumu kutucugunun icndeki renkler yuzunden yazilar okunamiyor.Orada kontras renkler olursa daha rahat okunur.Diger yerlerle ilgili baska fikirlerde varsa arkadslar yazsin.tekrar eline saglik. Kolay gelsin.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Sosyal ağlarda paylaş

1. resimler allakhazama ait değil kesinlikle resimler için bir hak iddda etmesi söz konusu değil
2. zaten allakhazam item ler için xml export hizmeti sunmakta

kusurlu bir durum söz konusu değil.

[Bu mesaj Ragnar tarafından 07 Aralık 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...