nomex Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Çok faydalı olmus herkesin dediği gibi . Ayrıca yine diğer istekler gibi nerden dustugu q rewardlar bla bla blalar iyice çıkmaza sokabilir seni thottbot allakhazam a benzemesi yonunden soledim (Item tıkla q rewardmış q yu kim vermiomuş nerdeymiş başka hangi q ları verirmiş .... gibi :p ) Tasarım aşamasındayım demişsinde su an ki tasarım muhteşem sana o kadar solim :) Önemli olan içerik :) Başka bi arkadaşın dediği gibi setleri de ekleme sansın varsa yani set olarak incelenebilirse bi de kendine bu işi hobi olarak yapıcak bi kaç yardımcı da bulabilirsen belki thottbotTR ziyaretçileri olabiliriz senin sayende :) Şimdiden kolay gelsin ... Not : İlk etapta itemların altına yorum ekleyebilceğimiz sistemi getirirsen çok ii olur. Bölelikle ziyaretçileri gorup daha da bi gaz alabilirsin veya gordugun seviyesizlikler sonucunda vazgeçebilirsin yani Tamam mı ? Devam mı? demek için iyi bi deneme yolu olabilir senin için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 söylediğiniz herşeyi eklemeye çalışacağım. gaz olaya gelicek olursak gaze gerek yok, biton proje yaptım hiç birinden beklentilerim olmadı. :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 evet taslak bir tasarım yaptım ve görmeniz ve elştirileriniz için upload ettim. tekrarlıyalım urlemizi http://www.edepom.com/wow[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Gaza gelmeye olayını zaten bişeyler kazanmak için deil bişiler yapmak için manasında kullanmıştım, geri adım olayıda bi suru seviyesiz adam için boş uğraşlar manasındaydı :) Su an ki tasarım hoş olmus ama ana sayufa olarak gozuken arka planın beyaz olması sanki biraz göz yorucu gibi oluo ama su an bos ve parlak gozuktugu için öle gelmiş olabilir bana zamanla kirlendikçe daha hoş olucaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aslında thottbotun sadeliğini seviyorum yani direk ufak bi arama penceresi var o olay güzel :) ilk halindeki arama penceresini ortaya alıp yanına bu quest mob fln için ufak linkler koyarsan daha hoş olur gibi ama bu benim görüşüm :) ne kadar hızlı açılırsa o kadar iyi benim için. o yuzden genelde ne kadar dandik olsa da hızlı oldugu için thottbotu allakhazama tercih ederim :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Tasarım çok iyi, renklerle biraz oynarsan daha hoş olur bence. Bir de sol üstteki resim (banner diyesim gelmedi :p) çok sıradan olmuş bence. Oyun içi resimlerin oluşturmak yerine siteye öz kendini belli edecek bir sembol yapmak daha hoş olur diye düşünüyorum. Başarılar.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul [Bu mesaj Mirage tarafından 06 Aralık 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tekrardan görüşleriniz için teşekkür ederim bahsettiğiniz konularda çalışmaya başladım.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 item ozelliklerinin arka planı gri olunca beyaza yakın bi renk olduu için gözü raatsız edio, bi zahmet siyah ya da başka bir renkle deiştirebilirsen süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 siyah iyi olur bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 item resimlerinde sanırım bi sorun var. arcanite diye arattım arcanite reaper ın resmi Flawless Arcanite Rifle ın resmi ve biçok itemın resmi parşömen olarak gözüküyo[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abi biraz reklam yapılsa,çok güzel olmuş yani..sadece item database değilde,moblarla ilgilide birşeyler eklersen,harika olur,über olur,dünyaya yayarız : D[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 işten yeni geldim baya bi değişiklik yaptım uplıcam mob ve quest db de yakında gelicek.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Eklenen Özellikler.. Daha detaylı item listeleme itemlere yorum ekleme üye kayıt[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 renkler lutfen, renkleri bi halledebilsen süper olur. Bide üye kayıt okey, üye giriş nerde? Bide ben hemen üye oldum bi arkadaş daa var o da üye oldu böle böle 100 kişi uye oluruz heral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 şuan üye ler için herhangi bir oturum açma işlemi vecut değil sadece yorumların yazılacağı alanda user pass gereklı ilerde oturum açmayıda ekliyeceğim[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerome Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 su an link calismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çalışıyor bi problemde yok aslında zaten bugun içerisinde kendi domainine taşıayacağım.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Guzel calisma eline saglik.Ama millet hakli olarak RENKLER diye yirtiniyor.:-D: Haklilarda bence.onada bir el ativersen super olur.Kolay gelsin.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya herkes haklı laptopta çalıştığım için farklı şeyler görmemiz çok normal sizler bana hangi alanların rengini değiştirmemiz söylerseniz hemen hallederiz[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Sahsi fikrim Arama bolumu kutucugunun icndeki renkler yuzunden yazilar okunamiyor.Orada kontras renkler olursa daha rahat okunur.Diger yerlerle ilgili baska fikirlerde varsa arkadslar yazsin.tekrar eline saglik. Kolay gelsin.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 arama bölümündeki textbox in metin rengini siyah yaptık rahat okuna bilir durumda şu an.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 domainimiz de tamamdır yeni adresimiz www.wow-db.net[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yanlız resimler ve gerisi için wow.allakhazam dan izin aldınızmı?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. [Bu mesaj Picci tarafından 07 Aralık 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ticar birşey değil ki? Çoğu lonca da forumlarında aynı sistemi kullanıyor sonuçta, bir problem çıkacağını zannetmiyorum. Ellerine sağlık ustam, harika bir çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 1. resimler allakhazama ait değil kesinlikle resimler için bir hak iddda etmesi söz konusu değil 2. zaten allakhazam item ler için xml export hizmeti sunmakta kusurlu bir durum söz konusu değil. [Bu mesaj Ragnar tarafından 07 Aralık 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar