Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Legion : Yönetim Kurulu Uyeleri .

Levent

Öne çıkan mesajlar

PA miz kurulmadan once bir yazi yazmistik PA hiyerarşisi hakkinda işleyisi hakkinda , zaman ilerleyip PA miz kalabaliklastikca bu uygulamalara artik saglam adimlarla gecmemiz gerektigini farkettik ve bu dogrultuda PA mizin kurucu uyelerinden sonra gelen ve toplanti kararlarinda vericekleri oylar 2 oy sayilicak olan Yönetici Kurulu acikliyoruz.
Bu kurul su anda 3 kisi ile sınırlı olup kisilerin adlari asagida belirtilmektedir.
-----------------------------
Biander Rurinnigham
Cicio Bar
Muhendis Aab
-----------------------------

Yukardaki isimler Kurul uyesi olup toplantilara katilmalari mecburidir (onlinesalar).

Birde toplanti ve karar asamsi icin bir cumle yaziyim , buyuk PA toplantilarina kurucu uyeler ve yonetici kurul katilma hakkina sahiptir (bunun bir kac sebebi var en basta gelenleri ise yönetici sifatinn bir onem tasimasi , yer darligi diyebilirz) toplanti sonrasi toplantida bulunan kisiler karala ilgili oylama yapicaktir , Kurucu uyelerin oylari 3 yoneticilerin ise oylari 2 sayilir , bundan hemen sonra toplanti odasinin dis duvarinda kalan Bulletin Boxa toplantidaki konu yazilip dier PA uyelerinin oylamasi icin hazir hale getirilicektir butun PA uyelerinin oylamasindan sonra karar aciklanicaktir.Umarim yeterince bilgilendirici olabilmisimdir.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Sosyal ağlarda paylaş

Levent merhabalar. Henüz swg oynamasam da, forumları sürekli takip ediyorum. PA oluşumunuzu destekliyorum. Ancak dışardan gördüğüm ciddi bir sorun var.

O da "mecburi" kelimesi. Geçenlerde bir av için de "online olanların gelmesi mecburi" demiştiniz. İyi niyetle, kalabalık bir şekilde ava gitmeyi düşünüyorsunuz. Ama bu mecburiyet, geri tepecektir. İnsanlar oyunu zevk almak için oynuyor, kendilerini germek için değil.

Bir öneri.[hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba , Mecburi kelimesini su ana kadar 2 kere kullandik.

1.si Dedigin gibi dunku av icindi cok onemliydi PA mizi tanımak kendimizi gormek Grup olarak nasil aktif savasa bildigimizi bilmek acisindan bir sınavdı hepimiz icin ve cokta yararlı oldu .
2.si Toplantilara katilmasi mecburi denilmesi biraz durup dusunulebilir zira bu mecburi kelimesinin altinda ne var acaba ben mecburi demesemde yonetim kuruluna secilmis olan kisiler veya bu PA yi kurmak icin canla basla calismis kisiler zaten 2 haftada yada haftada 1 olucak olan bu PA ile ilgili konularin tartisilip karara varilicagi toplantilara gelmek istemiycekler mi ?

Bunlarin dısında eger biz Mecburi kelimesini her an her yere bir EMİR kipi gibi kullaniyor olsaydık sonuna kadar haklı olurdun bir kelime dair yazıcak yuzum olmazdı bunuda bilmeni isterim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )

[Bu mesaj Levent tarafından 14 August 2003 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç kişi bir araya gelince; hele hele bir de örgütlenmeye kalkınca illa ki bir hiyerarşi ve kurallar dizisi olacaktır. topluluğu oluşturan bireylerin birbiriyle ilişkileri de bu hiyerarşideki keskinliğin ve kurallardaki katılığın derecesini belirler.

şimdi DL örgütünün bir misafiri vasfıyla gözlemlerime dayanarak şunu rahatça söyleyebilirim ki; DL'deki ne hiyerarşik düzen arkadaşlık ölçülerini zedeleyecek durumda, ne de kurallar mecburi mecburiyetleri aşmış durumda. bu konulardan dolayı arkadaşlarımızın örgütünün bir sıkıntısı varmış gibi görünmüyor. içimiz rahat olsun :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...