KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Belirttiğim gibi varsa süper olur Fallout hastası varsa istanbulda hatta buyursun gelsin..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bilgisayar oyununu deli gibi oynadım hatta cdim bozuldu yenisini arıyorum ama bulamıyorum :( ama hiç masaüstünde fallout oynamadım hiç bi bilgim yok :([signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Eskiden prangada bir arkadaş vardı oynatırdı o saklıda falan. Ayrıca birde sistemi mevcuttu. Arkadaşın adı yanılmıyorsam ponpon necromancer idi. Hmm benden bukadar zaten pek anlamamda.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 S.P.E.C.I.A.L sistemiyle oynanıyor.Oyun için yapılmış basit fan dökamanları var.Ama sana tavsiyem oyundaki kuralları kendi yorumunla karıştırıp oynaman.Zaten bendeki dökümanlarda da Fallout ıvır zıvırından ziyade kurallar vardır.Senaryoyu geçmişi vs. kendin çıkaracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 itü frp kulübünde oynuyorlardı sanırım S.P.E.C.I.A.L sistemiyle.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sistemi bilmiyorum ama oyunu oynatmak için gereken biçok bilgi fallout 1 cdsinde manuel diye bi pdf dosyasında var[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Special ile oynatabilirsin, ya da gurps ile de cok sahane olur bence. Kesin gurps'un fallout'a benzer bi senaryosu vardır, onu bi sekilde bulabilirsen cok rahatlıkla oynatabilirsin.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar