Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout frp bilgileri lazım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Belirttiğim gibi varsa süper olur Fallout hastası varsa istanbulda hatta buyursun gelsin..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Mesaj tarihi:
bilgisayar oyununu deli gibi oynadım hatta cdim bozuldu yenisini arıyorum ama bulamıyorum :( ama hiç masaüstünde fallout oynamadım hiç bi bilgim yok :([signature][hline]"Every creature will taste death"
Mesaj tarihi:
Eskiden prangada bir arkadaş vardı oynatırdı o saklıda falan. Ayrıca birde sistemi mevcuttu. Arkadaşın adı yanılmıyorsam ponpon necromancer idi. Hmm benden bukadar zaten pek anlamamda.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
S.P.E.C.I.A.L sistemiyle oynanıyor.Oyun için yapılmış basit fan dökamanları var.Ama sana tavsiyem oyundaki kuralları kendi yorumunla karıştırıp oynaman.Zaten bendeki dökümanlarda da Fallout ıvır zıvırından ziyade kurallar vardır.Senaryoyu geçmişi vs. kendin çıkaracaksın.
Mesaj tarihi:
Special ile oynatabilirsin, ya da gurps ile de cok sahane olur bence. Kesin gurps'un fallout'a benzer bi senaryosu vardır, onu bi sekilde bulabilirsen cok rahatlıkla oynatabilirsin.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
  • Yeni Oluştur...