raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Özellikle migrate yapmıs arkadaslar cevap verirse sevınırım. Bir sunucundan migrate ile baska bir sunucuya (yeni acılcak) gecmeyi dusunuyorum. Migrate sonrasında rank olayı nasıl olcak? Gectigim sunucuda direkt aynı rankdenmı devam edecegim?[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Rank 0 lanmiyor. bizim arkadaş geçti fm di gm oldu şimdi Alakirden Balnazaar ageçdi[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 en mantıklısı honor puanının o server a gore degismesi gider normal sunucudan en kalabalık pvp sunucuna gecersen rank dusersin.. falan gibi yani..(ornek verdim normal den pvp e gecilmez demeyin :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Way, 09 Aralık 2005 17:26 tarihinde demiş ki: en mantıklısı honor puanının o server a gore degismesi gider normal sunucudan en kalabalık pvp sunucuna gecersen rank dusersin.. falan gibi yani..(ornek verdim normal den pvp e gecilmez demeyin :) ) zaten amac tam tersını uygulamak. ama tam olarak ogrenmek istedim, 0lanmasında.. (sanırsam migrate ettıgıım haftaki honor hesaba katılmıyor sadece...)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Rank aynı kalır, o hafta içi aldığın CP sıfırlanır.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar