thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 aradım da başlık açan olmamış, ne garip :) çok şey kaçırmışlar dedim, hemen tavsiye edeyim.. bugün balışla birlikte gittik, cennet gibi diye çevirmişler, afişine bakınca eline kamerayı alıp 10 kişilik grup toplayıp çekilen kalitesiz aşk filmleri gibi gözüküyor önce ama, film izlediğimiz "türünün en iyilerinden" biriydi :) maksat spoiler olmasın, konuyla ilgili birşeyden söz etmicem ama, komik veya duygusal birşeyler arayan herkesin kesinlikle görmesi gerek. bu da websitesiymiş: http://www.justlikeheaven-themovie.com[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 basta yaygara cıkartı "gitmem ben bu dandik filme" dediğim için utanıyorum,ehih. Cok eglenceli bi filmmiş:)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 babam ve oluma gitmek daha ii olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 o zaman ona topic acarsın, gelip cort diye atlamazsın burda[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: kücükken cok müslümandim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hehe dory tuttum seni ;) filmi şimdi izledim film melekler şehri adlı filmi çok fazla anımsatıyor.Romantik komedi de diyemiycek çünkü içinde fazla komedi demeyelimde tebessüm var sanki.Hoş tatlı bir film. bu arada ben başroldeki kızı sevmezdim.tipi bana çok itici geliyodu.az buçuk sevdirdi kendini bana kerata =) film 10/8 alır benden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hos film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 dikkatimi çekti de aquila ben her gece 1 2 film izliyip sabah ya konu acıyorum ya upluyorum.Sende izlemiş oluyosun bu filmleri ardımdan yorum yapıyosun. bakalım yaırn neyi upluycam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ahah benim hic dikkatimi cekmedi, garip =p... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 konuyu uplanmıs gorunce sasirdim dogrusu:) begenmene cok sevindim, çünkü biz de cok sevmişdik. soundtracklerini falan da tavsiye ederim mesela colors (amos lee) yada just like heaven (katie melua) cok hoş şarkilar ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar