10ur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ya şu siteden bişey gördüm de ama alsammı diye düşünüyorum nasıl olur? nereye gelir? shipping olayı nedir??biras bilgi istiyorum yani http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007PHN3A/qid=1134079035/sr=2-2/ref=pd_bbs_b_2_2/102-4020015-6538501 Edit:Pardn internete aççaktım yanş olmş uykum war galiba zZzZzZzZz [Bu mesaj 10ur tarafından 09 Aralık 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 onu bilmiyorum da avaliable from toys r us diyor..bizdeki toys r us lara koysan böyle bir aleti kurcalaya kurcalaya bozarlar onu 2 saatte[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 www.amazon.co.uk[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Az önce denedim ve tahmin ettiğim gibi çıktı. Aracı bir kargo şirketi kullanmadan ( douwantit gibi) oyuncak gibi malları getirtemiyorsun amazon.com'dan.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 "only within the U.S." TR toysrusa bak[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 @hydebeach senin yaptıgın ne simdi? adam ister oyuncak alır, ister dildo. illa laf mı sokmak amacın ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 mayheme katılıorum bence cok güzel bişey bende almak ısterım bı tane beyazından[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 hyde ayrıca o kılıcı isteyen kamyonla adam vardır paticikte.. star wars fanları duymasın çizerler.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 amazon yollamam derse ebay'i dene.. İllaki yollayan birileri çıkar[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 çok yakında bende internetten alışverişe başlicam..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Amazon dvd ve kitap dışında Turkiyeye eşya göndermiyor diye biliyorum. Amazon.co.uk de küçük bir tricklen 1 2 hafta gecikmeli Turkiyeye mal yolluyordu.Şuan hala aynı trick kullanılıyormu bilmiyorum.[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels. Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 pazarda fakelrini bulursun[signature][hline]Empires rise and fall, but evil is eternal forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Valla Amazon.com,amazon.de ve amazon.co.uk 'yi denemiştim ben kitap almak için, yollamadı hiç biri Türkiye'ye. Siz alabildiniz mi? Bi de nasıl alabildiniz?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Off yaa toy'r us ta yok en azından benim baktıımda yoktu...[signature][hline]Rest In Peace.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar