Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level Kasma Rehberi

Yabanci

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar.Forumlarda soyle bir konu bulamadim.Oyunu Uzun zamandir oyunuyan arkadaslarin elinde HORDE bolumunde level kasmak la iligili bir rehberi varmi yada yazabilirlermi?Mesela soyle bir sey, Level 60 a kadar ,level 1-5 surada ,5-10 ,10-15 ...... surasi,su sekilde gibi.Bir sure once yabanci forumlarin birinde gormustum .Oda Alliance ler icindi. Ama su an hatirliyamiyorum nerede oldugunu.Boyle bir calisma yeni baslayanlar icin bir basucu rehberi olur.herkesde faydalanir gibime geliyor.(tabi banada :) )simdiden tesekkur ederim.saygilarimla
Sosyal ağlarda paylaş

1-10 durotar/mulgore/trisfal glades
10-25 Barrens
25-30 Stonetalon mountains/ashenvale
30-35 1k Needles
35-40 Desolace
40-50 Tanaris/Feralas/Hinterlands
50+ Bilimum 50+ bölgeler[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

eh peki pvp serverında dikkat edilmesi gereken unsurlar neler?:) ii güzel yazılmış da o yerlerin bi çoğunda kesilmeye açık bi şekilde dolaşıyosunuz. napcaz bu durumda?:) (ilk defa pvp serverında bi char actımda :P)[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED
Sardokar-Human-Paladin/ED
Sardius-Undead warrior/The Maelstrom
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

world defence kanalında "ne ?? ganked me pls help stv" falan yazabilirsin ya da general e de yazabilirsin. Birileri onu keser kesin. Party olarak yapılcak cok gorev var pvp olan yerlerde, hatta sanırım blizz özellikle partiyle yapılcak görevleri pvp bölgelerine yerleştirmiş, ii de yapmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...