Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 vazgeç gönlüm, sen bu kodan... sana kıymet veren mi var? unut pkdan zevk almayı... seni ancak, ölen anlar... kapat clan kapısını, girmesin o kospçular... knight denen, şu alemde; elbet seni bi gm anlar... sen attın bu şifreyi... çare sende bende değil... kör olsun bu gmlerin gözü, hata bende sende değil... kapat clan kapısını, girmesin o kospçular... knight denen, şu alemde; elbet seni bi gm (nah) anlar[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 61 Shadow Knight Clan: Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ±1/2 x 0.73³;[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... [Bu mesaj bilinc tarafından 09 Aralık 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bir şifre ver yarattigin mecnuna, bir şifre ver sevenin halinden sevenler anlar gel gör su halimi, bir şifre ver aramizda hacker var ise tertemiz çarımı bana geri ver ben zaten knightın tiryakisi olmusum kas kas bitmeyen lvl ile yogrulmusum pk yapamam, gm ben çarımsız yasayamam bana şifre gerek senin elinden bana şifre gerek chill zehir olsa, yine icerim yolun bowl olsa korkmam gecerim yeterki şifremi ver, ben bu çar ile dünyanin kahrina güler gecerim[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Tebrix [Bu mesaj wastyrx tarafından 09 Aralık 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :D :D :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Simdilik yok Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar