lychnapsia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Eskiden ne güzel çizgi filmler vardı, 8-10 sene evvelsinden bahsediyorum, Flinstones-Jetgiller, Ayı Yogi, Tom ve Jerry, Bugs Bunny en favorilerimdi... Şimdi ne onları görebiliyorum televizyonda, ne de doğru düzgün başka çizgi film! aslında artık o saatlere salak kadın programları koyar oldular belki de ondan da olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sadece Tom ve Jerry i severdim :P Onun dışında show tv anime yayını yapardı rtük salak salak şeylerden kapatmadan önce ehehe :D[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 valla show tvden x-menin cizgi filmleri video kasede cektigimi hatirlarim.yarisi sunnet yarisi x-men birsuru video kasetim vardi. bide okuldan donunce atvde winnie the puh(poh?) izlemeye bayilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 eskiden biz su içerdik testiden:) insan küçükken dünyayı algılaması çok daha farklı.onun için bize ozamanlar kalimero bile harika bir çizgiflim gibi geliyordu.artık değiştik büyüdük...ve sadece trt1 yok artık:) şuan amerikadaki dizileri izliyoruz.japonyada hangi anime çıktı onu takip ediyoruz.. sinema bile kesmiyor.çüki bedava dvd ripi birçokkez sinemaya gelmeden internete düşüyor:) yani sözün özü hepimiz ölecez herşey boş:)[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Eskiden su musluktan icilirdi, agaclara tirmanirdik, Annemiz Lahmacun yapinca şunuda Ayşe teyzelere götüreyim derdi, geceler ayaz sokaklar karanlik yildizlar sanki bir başka parlak olurdu, kardan adam yapilir evlerde soba yakilir kiş gecelerinde masal anlatilirdi,polis Radyosu dinlenir, cizgili Roman okunurdu. Mahalle maclari bir baska güzel olur,kaleleri deynek cubuktan yapar, maci kazansakta kaybetsekte Elvan gazozlarını beraber icerdik. Bebeklerimiz bezden silahlarimiz tahtadan arabalarimizda Sigara paketlerinden olurdu, Kovboy filmleri asla kacirilmazdi.........[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 abi evet haklisiniz. Gecen sabah bi baktim bi cizgi film. Manga tarzi bisey. biri atliyo biri zipliyo. kesiyolar biciyolar dovuyolar falan. igrendim ya. hemen ardindan kanal d de sirinler basladi devaminda da road runner sakinledim biraz:') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadness665 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 clémentine,voltran,tsubasa daha ne olsun be.yoktu bizim zamanımızda öle ejderhalar,manyetik topaçlar. clémentinde korka korka izlerdik,tsubasa da bi maç 2 hafta sürerdi.ah ah ne güseldi eski günler...[signature][hline]tanrıyı güldürmek istiyorsan O na planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: solo_, 09 Aralık 2005 08:29 tarihinde demiş ki: abi evet haklisiniz. Gecen sabah bi baktim bi cizgi film. Manga tarzi bisey. biri atliyo biri zipliyo. kesiyolar biciyolar dovuyolar falan. igrendim ya. hemen ardindan kanal d de sirinler basladi devaminda da road runner sakinledim biraz:') Tepedeki arkadaş gibi sen de Walt Disney'den hoşlanıyorsun o zaman, onunla kalman en mantıklısı. Ben o çizgilere bakıp "güzelmiş" diyorum misal, akabinde 2 doz anime izleyip rahatlıyorum. Tabi izlenilen yapımın ne olduğunu bilmeden "kesiyorlar biçiyorlar, bu ne ki?" şeklinde yaklaşılırsa sevilmeyecektir =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yaslandik biz belkide ondan :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 eh, yaşlanmanın neye göre olduğuna bakar... =) Ben 10 sene sonra da 3. çocuk kucaktayken izliyor olabilmeyi umuyorum =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar