AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Şahsen ilgileniyorum, patiden ilgilenen var mı? Daha önceden bı sporu yapmış, yapıyor olanlar?[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Herhangi bi lisansım yada profesyonelliğim yok bi dönem 6 ay kadar sahilde koşu yapmıştım sadece ama baya bilinçsizceydi :) 20 km ye kadar çıkarmıştım mesafeyi hafif tempoda. Uzun süre dayanıklılık için nasıl bi sistem izlenmeli ? Halı saha maçlarında hızlı olmak için neler yapılabilir? Kaç km koşmalı yada zaman mı önemli? biraz bahsedersen memnun olurum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Uzun süre dayanıklılık için nasıl bi sistem izlenmeli ? -> Konuyu biraz daha açarsan yardımcı olmam kolaylaşır!, dayanıklılık için sürekli spor yapmalısın. Atletizm haricinde kondisyon çalışman lazım. Halı saha maçlarında hızlı olmak için neler yapılabilir? -> Hız Allah vergisi bir olay. Hızlıysan ve hızın düştüyse bunu eski haline getirmen mümkün. Ama hızını geliştirmek istiyorsan 6-15 yaşlar arası yapmalısın, sanırım bu yaşını da geçtin. (: Bunun için ne yapmalı, düzenli kross antremanlarıyla bunu sağlayabilirsin. Günlük 20-22-24-26-28-30 Dk'lık periyodlar kullanarak 6 gün koş! 1 gün dinlen. Ertesi hafta bu saydığım dakikalarda daha fazla mesafe almaya çalış. Kendini fazla zorlama ilk başlarda, sonradan tempolu koşarsın. En Önemlisi koştuktan sonra dinlen, yoksa yaptığının bi anlamı kalmaz, duşunu alıp uzanmalısın!. Kaç km koşmalı yada zaman mı önemli? -> Kesinlikle zaman ve tempo önemli, 2sini oturturursan KM sonradan gelir zaten. Umarım yardımım dokunmuştur.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar