Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter ve Warrior komedisi hehe

Absolut

Öne çıkan mesajlar

MT heallersen o mobların nerden geldiğini farkedersin. 3 mob MTdeyken daha ne oldugunu anlamadan sen, full hp bi mob hoppa diye koşar sana. Uzaya gerek yok hali hazır moblar orda.

mt heallemeye ne gerek var? classım geregi bende partinin en arkasında durn bir karakterim. healerin MTyi healledigi yer benim bi adım sagım veya solumdur. ki buna cevap yazmışız zaten:

said:
innkeeper, 07 Aralık 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
2. durum
yine savaşılıyor. ama bu sefer üzerinde DOT olmayan 2. yaratık prieste aggro oldu. paldır kültür koşarak geliyor prieste dogru. priestin önünde de trap var. şimdi burada normalde olan, warrior da dahil olmak üzere tüm melee karakterler koışturarak peşinden gelir. sen traplesende ona paldır kültür dalarlar, senin trap yine işlemsiz kalır. diyorsun ki görmez bu melee classlar salaktır, peki o zaman en kötü ihtimalle priestin yamacında bi mage vardır. mage varsa refleks olarak bir adım öne çıkıp, frost nova'yı basacaktır. senin trap ya işlevsiz olarak geride kalır yada frost nova yüzünden yine bozulur.

bugüne dek priest'in önüne atılan trapdan 1 kere bile verim alamadım. bu iki senaryodan biri mutlaka gerçekleşti. priestin önünde duran bir trap direk süs amaçlı konulmuş, gereksiz mana harcamasından öte bişi degil. zira efektif degil.

gruba oturup ben trap koydum dert etmeyin desen bile seni dinlemeyeceklerdir.

ps: frost mage veya fire mage, kendine veya prieste dogru koşan bişi gördügünde, bir adım öne cıkıp frost nova (instant) cast eder. refleks gibi bişi onlarda. oturup diger büyünün btmesini beklemez. 1 adım öne cıkararak büyüsünü iptal eder. frost novayı patlatır.

neyse ben son kez yazim,
priestin önüne konulan traplerin yukarda yazdıgım 1. ve 2. senaryolar yüzünden tamamen işlemsizdir. sen sürekli bizim pati guildindeki elemanlarla instance yapıyorsun sanırım, belki o yüzdendir "tüm parti trap oldugunu bilip bişi yapmaz" lafın. normalde hiçde öyle degil. normalde olanlar, direk herkes paldır küldür koşarak priestin yanına gelir, mageler frost nova patlatır, roguelar cougle atar, warrior sunder armor basar ne varsa milletin elinde bi anda oraya yüklenir.

priestin önündeki trap 1 sn bile durmuyorsa demek ki o trap gereksizdir, efektif degildir. boşa mana kaybı veya gösteriştir.
Sosyal ağlarda paylaş

caster za zaten dırek sololarsın pet ın attack speed 1.2 fılansa zaten caster cok rahat oluyor aradada vıper stıng manasız kalan mob hebele hebele pet ı zopalarken geberiyor[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

bikeresinde badlandsin en east tarafındaki elit dragonlarda farm yapmıştım, lvl farkı 2 lvldı bazılarında 3 lvldı.. petimin fire resisti 120ydi petim de benimde aynı lvldaydı.. bence olabilicek en iyi senaryo bu daha ne olsun.. daha kolay hangi mob var?? 5 lvl 7 lvl bana kesinlikle imkansız geliyo.. kesinlikle!..[signature][hline]harbi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xarion, 07 Aralık 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
said:
Nefr, 07 Aralık 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
lvl 30 hunterımla lvl 37 elitei sololayabiliyorsam .

bende hunterım ama benim rekorum kendimin 2 lvl üstü elitti.. o da manamı sadece peti heallemek ve serpent sting atmakla harcadığım içindi equipmentıma da herzaman önem veririm.. gel sana daha gerçekçi bişey söyliyim.. Bu sayfa 0.069 saniyede yaratıldı

tartışma güzel bölünmesin yaf ağzından kaçmış işte 30, 37 eliti nasıl döver tekbaşına :)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 07 Aralık 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
caster za zaten dırek sololarsın pet ın attack speed 1.2 fılansa zaten caster cok rahat oluyor aradada vıper stıng manasız kalan mob hebele hebele pet ı zopalarken geberiyor

eh zaten mob castersa bırakta viper sting atma.. mob büyü atamasın saatlerce melee den daha az dmg verir rahat olmak lazım. ama 5 lvl 7 lvl elitler falan bunlar çok abartı bana..[signature][hline]harbi?
Sosyal ağlarda paylaş

lol ya, ağzımdan kaçan birşey yok, kişisel rekorum lvl 30 iken lvl 37 elite mobu sololamış olmamdır

editledim mesajımı ama gözden kaçmasın;

Edit: not düşmeden edemedim; bu atma sallama olayına güler geçerim, kafanıza göre de, asıl güldüğüm nokta "hunterla kendinden iki lvl yüksek mob alma rekoru"; zira ya aggro kontrolünden haberin yok ya da petini kullanmayı bilmiyorsun demek bu.

bu bir. ikinci nokta da şudur;

haliyle casterdı arkadaşlar, ogre mage doğası gereği caster, benim petim de lvl 30 full trainli raptordı ona dalarken.

Kimseye birşey kanıtlama derdinde değilim dediğim gibi ama hunterın kendinden 3 lvl yüksek adamı alamaması da ya hakikaten aggrodan habersiz olduğunu, ya da seri talent değişikliğine gitmesi gerektiğini düşündürüyor bana.

bu konu da tartışmadan ciddi bir sapma değil aslında, çünkü bu olayı anlatmamın nedeni zaten hunterın aggro kontrolündeki başarısına vurgu yapmaktı, pull için perfect zone of ultimate safety durumunda en makul class hunter fikrini savunuyorum yani.

[Bu mesaj Nefr tarafından 07 Aralık 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:) hayatta alamazsın hehe
Şaka bir yana castersa alınır dedik zaten yav ama melee ise pet çok çabuk ölüyor heallesen dahi o yüzden sakat. Ha ama alınır mı alınır biraz ite kaka düşe kalka trapleyerek falan alırsın ama harcadıgın manaya yazık olur yi bi drop çıkmaz ise. Bİrde risk olarak senden çok yuksek lvl mobun bir şekilde sana agrolanması durumunda FD buyuk ihtimal resistlenecektir o yuzden sakat yoksa alınır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Size bir taktik daha söyliyeyim bu FD hakkında. MC Boss bile resistleyemiyor bu şekilde.

Agro aldığın moba arkanı dönüp öyle FD yap. Bu şekilde FD kullanmaya başladığım günden beri resistlenmedi.

Deneyin.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi zaten FDi yese niye dalayım herife manyak mıyım =P

Direk resistliyorlar, üstelik sanırım eliteler daha rahat resistliyor, ya da o zaman daha yeni almıştım kullanmayı becerememiş de olabilirim doğru dürüst bilemiyorum. Quest yüzünden kastım, yoksa farm için kendimden max. 3 lvl yüksek adama dalıyorum onda da skinnable humanoid tercih ediyorum hem eti hem sütü hem de talnt treem bakımından ;]
Sosyal ağlarda paylaş

@nefr
hı hım..Bu sayfa 0.057 saniyede yaratıldı. bak daha gerçekçi bişey.. el sallat kameraya bide tam olsun, şaka gibi. ayrıca talent treemden gayet memnunuym gayet mükemmel bi talent düzenim var kesinlikle mükemmel bir hunter olduğumu düşünüyorum ve evet kanıtlama çabasında değilim..[signature][hline]harbi?
Sosyal ağlarda paylaş

hehe o metodun tek riski resist yersen arkan dönük olduğundan mobun tacizine uğrama riskin var hehe. Genelde resistlemiyorlar onu ama genede cok yuksek lvl elite için riskli dicem de zaten çok yüksek elitin kendi riskli bi olay :)
Birde sen FDde iken fear atanlar var o komik oluyor yerden kalkıp hülelele diye koşuyorsun hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Abso; worgen =]

Düşük lvlda süferler, darkshire yakınında (brightwood grove?) birkaç kampları var ya, Fenros'un da spawn olduğu, orası tam farmlık. Lvl ortalamaları 28-30, ben oraya 26-27 de takıldım sürekli, zaten 30 a orada geldim questsiz diyebilirim neredeyse.

Bu arada aklıma gelmişken; Fenros'u da 28 de sololamıştım, o 32 idi, kendileri elite olup üstüne bir de meleedir ağırlıklı olarak. O zaman çıkan helmi kullanıyorumkeyifle hala. =]
Sosyal ağlarda paylaş

FDken fear olayı muhteşem. Ne güzel rol yapmışız ölümümüzü canlandırıyoruz yerde yatarak, adam HÖÖ diye fear atınca birden fırlıyoruz yerden mal mal dolaşıyoruz falan. Hehe.

Birde dot ile FDken ölmekten uyuz oluyorum.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Sosyal ağlarda paylaş

FD iken sadece DOT ile ölüyorsan castera yuh olsun ;)

AB gibi boyle karambol olmadıkca FD playerlara işlemiyor. hk yazısı çıkmadıgı için ekranda, "hade leyn" diye bi güzel dövüyorlar.

FD yapmış huntera pyroblast (5 sn cast time) attım, daha ne diyim. böylede zeki hunterlarda var ;) adam FD olup attı kendini yere peti de gönderdi. baktım ekranda çıkmadı HK yazısı, ehe diyerek pyroya cast etmeye başladım. aslında adamın kalkmasını bekliyordum ama kalkmadı. şaka maka derken cidden pyro ile öldürdüm hunterı ;)

eski hunteriz bize sökmez dedim, ama ne kadarını anlamıştır bilemem. "kek" yazdım belki onu anlamıştır :P
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hunterla yaptığım ineklik vardı hatta buraya da yazmışımdır.
Bizimkiler ile instancedayız ama ben kendi skillerim dışında bişi bilmiyorum diğer classlar hakkında (şimdi çok biliyorum sanki). Pop sürekli ASAP sheep diyor ben ASAP dedikçe dalıyorum. Kızıyor Pop bana Alla Alla diyorum içimden. Meğersem sonra farkettim ASAP değil SAP diyormuş hehe. ASAP derhal anlamında kullanıyor sanıyordum, bu olaydan sonra rogueların Sap olayını öğrendim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

PvPde FD ile rezil olmakta var yani 3 kişi koşarken üzerine FD yapayım traplerim derken bi anda yerde fazla kaldıgını farkedip adamlar basına dikildiğinde ve seni bir şekilde öldü sanmaları anında yerde yatarken ne düşünceler geçer insanın aklında yav :)
Bi shaman 1 warrior birde healer olduklarını varsayalım ve durup su içecekleri falan tuttu sende yerde ıhhhhhhh diye yatıyorsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

PvP yapıyormusun bilmem de, o FD böyle cümbür cemaat yapılan pvplerde nası yiyor bilsen şaşarsın. ben yedim kaç defa, sinir yapıp sonra sırf huntera çalıştım bütün ab boyunca.

bir keresinde de tam tersi, alakam yok hunter FD olmuş yatıyor yerde ben de öndeki warriora dalıyorum frost nova atıp CoC patlattım, bi baktım yerdeki hunterdan HK yazıları çıkıyor sarı sarı, oda pek bi lol idi bayaa gülmüştüm. halbuki hunter ile alakam yok idi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hunter olarak FD konusundaki en büyük mallığımı FD yemek suretiyle yaptım. Huntersın lan, ayıptır eheh, ama ne PvP den haberim vardı -ki hala yok doğru dürüst, öyle arada gördükçe girişiyorum- ne de FD kullanmışlığım. Sonradan HK in artmamasının nedenini çözmeye çalışırken yanındaki pet aklıma geldi elemanın, birşeyler oturdu yerine birden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...