KosPer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 oda güsel ölü adamdan parti istemek :S[signature][hline] [Bu mesaj wastyrx tarafından 08 Aralık 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 pls clan pls party pls aga aga luften ................... rtuk tarafindan kesilmisdir=)[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bir komiklikte benden olsun o zaman... [spo1=Esas kral burda][/spo] Krala bak Slietto+8 li kral... Bu elaman eslandda yanıma geldi ve dialog şu aramıza geçen: Kral: hı (hi değil hı) Ben: hi Kral: where ar yu from? (bir türkün ilk fix sorusu bir amerikalı bir japon bir alman bu soruyu hayatta hemen sormaz. Kardeş nerelisin sen sorusunun gavura sorulanı :D) Ben: Uganda Kral: Ha? Ben: Ha what? Kral: ıvı? Ben: 68 Kral: siee Ben: What's siee? Kral: Seekıng plz Ben seeking açıyorum... Kral:ı have clan joın cln yes or no Ben: What? Kral: yes or no ok? Ben: ok what? Kral: noob Ben: me? Kral: yes Ben: Omg. Why? Kral: hahahah ım ıvı 55 95 k nataional ahahaha( nasıl aldığı süper şüpheli eğer doğru ise. Lvl 55 slietto+8 ve cz de bir adam kestiğini duymadım) Ben: I have 172 k Kral: Joın my clan plz plz plz Ben: noob klan go away... Kral: yes or no joın Ben: Pm block[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 adsasd bu arada ss e bakınca bi an kral oldugunu dusundum ,diyorum elinde asası nerde bunun :) yakısırda aslında ;)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :)[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkThunDer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bLinc Ss de adamın çok ÇaÇa çıkmış ama heaa :D[signature][hline]impossible is nothing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Çaça diyerek ne demek istedin? Bu yeni gençlik dil edebiyatına uzak kaldım gerçekten anlamadım ne demek istediğini...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ehehe lupin on? alışkanlık yapmış artıkın eslantta bile acık gezion :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Yok yaw ondan değil. Gece karanlıkta aldım ss'i kediler var benim bir sürü klavyeyi kaydırdılar o arada elim Print screen yerine 7 ye gitmiş. O arada lupin basmış oldum. :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: bilinc, 08 Aralık 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Bir komiklikte benden olsun o zaman... [spo1=Esas kral burda][/spo] Krala bak Slietto+8 li kral... Bu elaman eslandda yanıma geldi ve dialog şu aramıza geçen: Kral: hı (hi değil hı) Ben: hi Kral: where ar yu from? (bir türkün ilk fix sorusu bir amerikalı bir japon bir alman bu soruyu hayatta hemen sormaz. Kardeş nerelisin sen sorusunun gavura sorulanı :D) Ben: Uganda Kral: Ha? Ben: Ha what? Kral: ıvı? Ben: 68 Kral: siee Ben: What's siee? Kral: Seekıng plz Ben seeking açıyorum... Kral:ı have clan joın cln yes or no Ben: What? Kral: yes or no ok? Ben: ok what? Kral: noob Ben: me? Kral: yes Ben: Omg. Why? Kral: hahahah ım ıvı 55 95 k nataional ahahaha( nasıl aldığı süper şüpheli eğer doğru ise. Lvl 55 slietto+8 ve cz de bir adam kestiğini duymadım) Ben: I have 172 k Kral: Joın my clan plz plz plz Ben: noob klan go away... Kral: yes or no joın Ben: Pm block bu arada yeni gördüm pazar alanında eklemek istedim :D said: SaBoTJ, 08 Aralık 2005 20:33 tarihinde demiş ki: aresde ::ghost:: clanlı char satılıktır ama char karşılıgı 2 dene alınıcaktır 55+ olması sarttır kral_tan karşılıgında 55+ char alınıcaktır izmirden olması şarttır [signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar