Cafein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Tabela deyince çok komik bir anı aklıma geldi. Arkadaşımın teyzesi ve eniştesi, Karadenizde Trabzondan Giresun'a mı ne gidiyorlar, yolda bir tabela görüyorlar, "YAVAŞ 80" diye, "80 km yavaş mı yahu?" deyip devam ediyorlar. Sonra bir tabela daha, "Yavaş 60" diye, herhalde ileride yol daraltılıyor falan diye dikkatlice ilerlemeye devam ediyorlar. "Yavaş 50", "Yavaş 40" diye devam ediyor, son "Yavaş 30"dan sonra "Yavaş 10" görünce arkadaşın eniştesi isyan ediyor "Bu ne beeee!" diye, yol kenarında polis ekibi gördüklerinden hızı iyice düşürüp ite kaka ilerliyorlar. En son bir tabela geliyor: "YAVAŞA HOŞGELDİNİZ".[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben onu fıkra diye hatırlıyorum ya[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 selam, koptum :) acıdım :D saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar