TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadaşlar kutudan çıkan guest passla oyunu 10 gün oynasam sonra da upgrade yapıp gerçek cd keyi girsem olur mu? 30 yerine 40 gün oynamış olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 mesle bi arama yapsan once bu konuda acilmis bisuru basligi okusan orda bunun da cevabini bulsan acaba olur mu?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 beni uğraştırmak yerine bildiğin cevabı söylesen acaba olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 lol :)[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hadi artık biri,niz cvp verin plz....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yerınde durup dıeky duzlemde 16 parende atıp aramaya ınanıcam bonec sama no tamenı dıe bagırırsan blızz acıo[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 niyetin bedava oynamaksa :) paticikteki arkadaşlar sana 10 günlük keyleri yollasınlar ortalama 100 kişi yollasa 3 yıl bedava oynarsın :D[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ilk guess pass yapıp üstüne gercek cd key le oynıabilirsin ama 10 gün oynıcam die gerek yok git arkına ver oynasın begenirse o da gelir yanına hem[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Birde soyle dusunun.Belki adam 10 gunluk Oyunla gelen Guest sifreyle girip sona ayni oyunla gelen ana sifreyi girerek bedava 1 ay kazanmak istiyor olabilirmi?Ben olayi bilmiyorum ama oluyorsa neden yapmasin bedava 1 ay sonucta.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadaşlar şöle söliim benim paketten şanstan 2 tane çıktı guest pass 10 günlük amacımda o 10 günde hangi ırk,class vs. seçeceime karar verip sonra devam etcem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Önce guset pass'ı yazıp daha sonra da diğer key'i girersen oynayabilirsin 10 gün fazladan aslında. ırkları vs. öğrenmek iyi olur.Ben de öyle yapıyım hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 eternal de boyle yapmıstı biri 10 gun beleş vermişti.. o da kasnaklı kasnaklı oynamıştı.. ^_^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Guest keyle acilan karakterde oyun icerisinde 10 gün boyunca cok kisitli haklariniz var. Postayi, AH yi ve bir cok seyi kullanamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar