KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Çıktı yeni sayı online tık 817 yazık bu kimura ile aoki ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 817 Aoki kazanacak gibi yalnız bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 817 hiç ihtimal vermiyorum aokiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Metakuso said: 817 hiç ihtimal vermiyorum aokiye. Aynen XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 818 Çıkmadı 819 Çıktı Garip =/ tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 818 çıkmış ama onemanga.com'a eklenmemiş. 818 818 Allah belanı Aoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 818 ulan aoki. tipine koyim senin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 818-819 ahahaha klasik aoki işte sıçtı sıvazladı =P ...miyata'nın maçınıda amma uzattılar...yanlız şöle bişi var aklımda miyata yenilirse ippo ben kıracam ağzını dedi miyata yenilse ippo randy boy'u komaya sokar söliyim XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 [spo]Miyata yenilirse, Ipoo, dünyada Randy Boy diye bir varlık bırakmaz. Siler vallahi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 spo ippoda o döt yok ama. vurur vurur öldürmez ippo. ama mashibanın mentalitesine sahip olsa ippo, çok enteresan bi maç olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 spo valla açıkcası miyata favori karakterim hastayım dövüş şekline vsvs fakat şu randy boy maçında yenilsin ippo piskopata bağlasın istiyorum böle komaya soksun öldürsün ne biliyim işte KAN çık kan XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 [spo]Harbi ya. Berserk olmuş Ippo istiyoruz biz. Ama Meta'nın dediği gibi Ippo da pek o döt yok. İşte Miyata Fanboy'u ya. Belki o yüzden bir ihtimal Miyata yenilirse, berserk olur diye umuyoruz. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 takamura mamoru vs. brian hawk gibin bir maç daha olsa ya resmen gözlerim dolmuştu aheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 spo Takamura vs Brain maçı benim için kenshin vs saito maçı ile aynı derecededir mükemmelik yani başka bişi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2 Yeni chapter daha çıktı tık tık yeni chapterler off miyata destur bismillah ile açılışı yaptı giriş sahneleride müthiş olmuş büyük ihtimalle randy hırpalanıcak biraz sonrada miyatayı feci hırpalıcak...du bakalım... Lighting God vs Asura... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 evet güzel oldu baya. ama o ringe giriş fazla artistik olmuş fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 はじめの 一歩 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 822 çıkmış 822 süper off anam offff müthiş bir chapterdı uzun zamandır ilk defa manga okurken ilk defa heycanladın off anam diye tepkiler verdim speed match olayı süper olmuş ama gene miyata imbalıyor bakalım noolcak büyük ihtimalle randy bi lucky punch ile miyatanın ayaklarını kesicek ve tokatlıcak sonrasında ise miyata bi şekil yapar artık ama müthiş zevkli bir maç olacağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 "I didn't plan on going anywhere" bu replikten sonra Miyata kaybetse de olur, ezdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben bu bi an önce bitsin de takamuranın maçını göreyim istiyorum. miyatayı sevmem aslında safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Saat geç fazla bağırmayın >> Yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yerinde bir karar olmuş darısı air gear ,kenichi ve kekkaishinin başına kenichi yerine kenshin yazmışım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Tamda yeni bitirmiştim. Çok güzel olmuş air gear de kesinlikle devam etmeli birde kenichi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 air gear devam etmesede olur bence ilerisi çok çorba ama ippo ya oh devam etsin tabi tamda doğum günü hediyesi gibi geldi maşallah =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 oha oha ippo devam mı ediyo? ov gözyaşı döktüm lan. ahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar