Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 takamuranın karate ka versiyonu için; mutou. şu karateshoukoushi kohinata minoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 mutou çok serius biznis ya takamura gerçekten kendi tierinde bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 mutou da öyle başladı da sonradan koptu. başlar neredeyse aynı ippo ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 komik çok değil bide manganın çoğunda mutuo yok ortalıkta arada bi görünüo gg no rmk çekip gidiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 risinge tekrar bakıyorum, of ne iyi ya volg falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 karaktere derinlik katcam diye gereksiz yerlere gitti konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 mangaya update gelmiş ancak bakabildim. takamura kendi mangasını hak ediyor bence. manga 1200-1210 eee şimdi takamura one shotladı neredeyse, ippo da emekli oluyorum dedi. antrenör olarak mı gelecek acaba? daha 3 tane beklenen maçı vardı oysa ki. datesan gibi world chmap maçına çıkıp yenilir öyle emekli olur diyordum ama olmadı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 mangastream 1211-1216 arasını yüklemiş. benim gibi sabırsız varsa 1229'a kadar da şuradan okuyabilir 1229 aşırı can sıkıcı, moral bozucu emekliye ayrılma chapterlarından sonra post-retirement ve second man kariyeri bana daha keyifli geldi açıkçası. bir de morikawa ipponun hala top formunda olduğunu ve beyin hasarı olmadığını bol bol gözümüze soktu bu 20 chapterda. ippo her ne kadar her chapter "dönmicem, valla kesin bıraktım" falan dese de umarım yanılmıyorumdur ve efsane bir comeback geliyordur (tabi bi 3-4 senesi vardır bunun :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 tatlı bi slice of life havaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 taru said: mangastream 1211-1216 arasını yüklemiş. benim gibi sabırsız varsa 1229'a kadar da şuradan okuyabilir 1229 aşırı can sıkıcı, moral bozucu emekliye ayrılma chapterlarından sonra post-retirement ve second man kariyeri bana daha keyifli geldi açıkçası. bir de morikawa ipponun hala top formunda olduğunu ve beyin hasarı olmadığını bol bol gözümüze soktu bu 20 chapterda. ippo her ne kadar her chapter "dönmicem, valla kesin bıraktım" falan dese de umarım yanılmıyorumdur ve efsane bir comeback geliyordur (tabi bi 3-4 senesi vardır bunun :D ) ancak revenge dödürür ippoyu, yada coach ölüm döşeğinde son arzum seni şampiyon görmekti falan derse döner. öteki bully e sempailik yapacak sanırım. ricardo martinez yenilmeden emekli olacak amk ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Amk ippo senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 durdur yere heyecanlandırdın beni ya ne zaman gelecek ki bunun devamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 mangadan bahsediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar