kabartmatozu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Çok Çok acil bana SONER ARICA DENİZ GÖZLÜM ARKADAŞLAR ÖLÜM KALIM MESELİSİİ (YANİ KIZ ARKADAŞIMI BAŞKA TÜRLÜ KANDIRAMAM ) :):):):):):):):)
Jester Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sen bi kabar da gel hadi[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Önce paylaşım sonra istek. Tabi en sonda reputation. :D[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
geffen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hmm. anlıyorum..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
kabartmatozu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 böle yapmayın ben diğer sayfalar çok şey paylaştım bilhassa KnigHt Ta :(:(:(:(:(
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Limewire indirip, bulman mümkün.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
kabartmatozu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 çok ayıp yaptığınız arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ben birşey yaptıgımı sanmıyorum, pardon?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 burası mp3 bulma sitesi değil herkes p2p programlar kullanarak istedigini buluyor.mp3 paylaşım forumu olsada yazsan anlarım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
kabartmatozu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ne kadar ukala insanlarsınınz biz bilmiyoruz sanki öle programlarla arayıp bılmayı ama bi şey istedim sanki hayır yargılama yapmıycaksan yargılama elbet biri yardımcı olur ama bi tawır sanki dünya yı bul istedim al şarkıyı da münasip winapında çall beyinsiz....
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Dün adamın teki mp3 sitesi diye topic açmıştı,türkçe mp3ler vardı çoğunlukla sitede ara forumları bi istersen..Dünkü konulara bak falam[signature][hline]D'akmor so 80's
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kabartma tozu n'oldu kız olayı soner arıca mp3ü olmadan?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
kabartmatozu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben açıkçası bana tepki gösteren arkadaşalara çok alındımm... kız olayı oldu ben o şarkıyı buldum ama mewzu o deil bazıları daha forum olayını kawrayamamış...
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 buraya ilk baştaki sinirimle bikaç şey yazmıştım ama sonra seviyemi düşürmemeye karar verdim. -senin kız arkadaşın istedi diye, -sen kılıbıksın sevgilin dominant,bi şarkı bulamadın diye kız sana trip atacak kadar da şımarık diye, -sen bi tane g.tüboklu mp3 ü (shareware programı kullanarak olsun,beleş mp3 site/forumları olsun) bulmaktan acizsin diye, -paticiği sen dediğin anda rapidshare'a vs. aradığın mp3ü gönderip "al kardeş" diyen bir forum zannettin diye, -diğer mp3 soranlardan farklı olabilmek için "çok önemli" adıyla başlık açıp bizim zamanımızı boşa harcadın diye, sana hoşgörü göstermemizi bekleme. umarım buna da "ay çok ukalasınız" şeklinde cevap yazacak kadar yüzsüz değilsindir.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Slider Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hihih porti +1 zaten KO cılardan ne beklenir bab.
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Porti ziyansın, buna benzer yardım isteyen bir sürü topic açılıyor $ekil yapma millete.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ *
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu şekil yardım isteyen (işi düşen) yüzlerce topic açılıyor diye tepkimi göstermeyecek değilim bu bir,bizbize olduğumuz bi ortamda kime şekil yapcam,bu iki.benim tepkimi göstermemden niye rahatsız oldun bu da üç.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkada$a kılıbık kız arkada$ına $ımarık dediğin için rahatsız oldum.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ *
kabartmatozu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Teşekkür ediyorum...
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: kabartmatozu, 04 Aralık 2005 11:09 tarihinde demiş ki: al şarkıyı da münasip winapında çall ahahahahaha a zuhzhzuhz sdsdsfsfqafasaf sdafafcacadadasa szhzyhzyuzhuzh asadadasdaxcasfdca agahahha ü ahoohhoohho ahsayhdyac[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 zaten onu görünce benim kayış koptu aynı senin gibi.ama sinirden.hem paticiği amacı dışında kullanmaya yelteniyo hem de trip atıyo.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Hakiki_Portnoy, 06 Aralık 2005 18:03 tarihinde demiş ki: zaten onu görünce benim kayış koptu aynı senin gibi.ama sinirden.hem paticiği amacı dışında kullanmaya yelteniyo hem de trip atıyo. ne demek şimdi bu? adam aciz. kabul ediyoruz hemfikiriz bulamamış da nedendir bu tepki.. 2. si Paticiğin belli bir amacı mı var? ben onu anlayamadım. Exp. toplayıp lvl atlicaz mı pls peki?[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Hakiki_Portnoy, 06 Aralık 2005 18:03 tarihinde demiş ki: zaten onu görünce benim kayış koptu aynı senin gibi.ama sinirden.hem paticiği amacı dışında kullanmaya yelteniyo hem de trip atıyo. Adam şarkı arıyor,aradığı şarkıyı beyan ediyor ve olan varsa paylaşmasını rica ediyor...Tabiri yanlış ama amacında bir sapma yok bence bölümde doğru Futbol forumuna falan açsa neyse de..[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
Öne çıkan mesajlar