Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çOK öNeMlİ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burası mp3 bulma sitesi değil herkes p2p programlar kullanarak istedigini buluyor.mp3 paylaşım forumu olsada yazsan anlarım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
ne kadar ukala insanlarsınınz biz bilmiyoruz sanki öle programlarla arayıp bılmayı ama bi şey istedim sanki hayır yargılama yapmıycaksan yargılama elbet biri yardımcı olur ama bi tawır sanki dünya yı bul istedim al şarkıyı da münasip winapında çall beyinsiz....
Mesaj tarihi:
buraya ilk baştaki sinirimle bikaç şey yazmıştım ama sonra seviyemi düşürmemeye karar verdim.

-senin kız arkadaşın istedi diye,
-sen kılıbıksın sevgilin dominant,bi şarkı bulamadın diye kız sana trip atacak kadar da şımarık diye,
-sen bi tane g.tüboklu mp3 ü (shareware programı kullanarak olsun,beleş mp3 site/forumları olsun) bulmaktan acizsin diye,
-paticiği sen dediğin anda rapidshare'a vs. aradığın mp3ü gönderip "al kardeş" diyen bir forum zannettin diye,
-diğer mp3 soranlardan farklı olabilmek için "çok önemli" adıyla başlık açıp bizim zamanımızı boşa harcadın diye,

sana hoşgörü göstermemizi bekleme.
umarım buna da "ay çok ukalasınız" şeklinde cevap yazacak kadar yüzsüz değilsindir.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Mesaj tarihi:
said:
kabartmatozu, 04 Aralık 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
al şarkıyı da münasip winapında çall

ahahahahaha a
zuhzhzuhz
sdsdsfsfqafasaf
sdafafcacadadasa
szhzyhzyuzhuzh
asadadasdaxcasfdca agahahha ü
ahoohhoohho ahsayhdyac[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
said:
Hakiki_Portnoy, 06 Aralık 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
zaten onu görünce benim kayış koptu aynı senin gibi.ama sinirden.hem paticiği amacı dışında kullanmaya yelteniyo hem de trip atıyo.

ne demek şimdi bu?
adam aciz. kabul ediyoruz hemfikiriz bulamamış da nedendir bu tepki..

2. si Paticiğin belli bir amacı mı var? ben onu anlayamadım.
Exp. toplayıp lvl atlicaz mı pls peki?[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var
Mesaj tarihi:
said:
Hakiki_Portnoy, 06 Aralık 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
zaten onu görünce benim kayış koptu aynı senin gibi.ama sinirden.hem paticiği amacı dışında kullanmaya yelteniyo hem de trip atıyo.

Adam şarkı arıyor,aradığı şarkıyı beyan ediyor ve olan varsa paylaşmasını rica ediyor...Tabiri yanlış ama amacında bir sapma yok bence bölümde doğru Futbol forumuna falan açsa neyse de..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
  • Yeni Oluştur...