DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadaslar cafe işletiyorum butun cafe knight online oynuyor ve artık yavas yavas musterılerım sıkılmaya basladı oyundan bu oyunu ındırıp onlara sunmak ıztıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Sıkça sorulan sorulara baksan. Hemen üstte.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 lütfen ama lütfen şu kafeye takılan 6-9 yaş seviyesi insanların oyunu yapmayın Silkroad'i Knight Online'in ilk halini bilen biri olarak söylüyorum Knight kafelere düşene kadar yani Türkler arasında yayılana kadar idare eder seviyede bir oyundu ama ... Sadece siz vs. oynayın ya da başka oyunlara yönlendirin.Evet bencilce bir düşünce ama 1000 tane aptalla oynamak yerine 100 tane adam akıllı insanla oynamayı tercih ederim.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar