Lexius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 gölgelerin ortasında bekliyorum yalnızlığı kendim olmaya çalışıyorum sadece alışmak zorundayım sensizliğe sessizlik dostum bu gece fısıldaşmalar hala kulağımda yankılanıyor "seni seviyorum" deyişin ufak bir öpücük yanağıma ardından sevgi sıcaklığını hissedişim tenini özlüyor bu beden yolunu gözlüyor bu gözler seni arıyor bu kalp ağlıyor ruhum madalyonun diğer yanında duruyorum karanlık yüz benim aydınlanmak istiyorum güneşin yokluğunda hatıralarım elvermesede bana çıkmak istiyorum bu kuyudan su sesleri okşasada zihnimi daralıyor her yer bulanıklaşıyorum nefretim mi tutuyor beni ayakta çekip gitmek arzusu içimde aşk değil bu biliyorum sevginin yoğunlaşması sadece farkedilmek istiyor bu ruh tutunmak istiyor sana bitirmek istiyor karamsarlığı bitirmek istiyor yalnızlığı...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya..güzel sanki ama..formülü varmış gibi ya, bidahaki satırı tahmin edebiliyo insan. şimdi nefretten bahsediyim şimdi ışık yok ondan bahsediyim başka ne denir işte, ten, yüz, el falan ruhtan bahsetmemiştim onu da yaziyim böyle bi havası var sanki şiirin. daha serbest, daha özgün pls :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Evet daha özgürce yazabilirsin. Ama yinede anlamlı.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar