Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ülker - CSKA Moskova

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Basketbolda, ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nde Ülkerspor, Rusya'nın CSKA Moskova ekibine 49-82 yenilerek, C Grubu'nda 6. maçında 5. yenilgisini aldı.

Ülkerspor maça iyi başlayamadı. 5. dakika 11-6 CSKA Moskova üstünlüğü ile geçildi. Oyuna bir türlü ağırlığını koyamayan, ABD'li oyuncularından verim alamayan ve top kayıpları yapan Turuncu-Yeşilliler, kolay basketler bulan tecrübeli oyunculardan kurulu konuk ekip karşısında 1. periyodu 20-12 geride kapattı. 2. periyodun başında Stefanov ve İbrahim ile üst üste 3 sayılık basketler bulan Ülkerspor, farkı 12. dakikada 2 sayıya (20-18) indirdi. Üst üste top kayıpları yapan ev sahibi ekip, Andersen'i durdurmakta zorluk çekti ve 16. dakikada fark 11 sayıya (31-20) çıktı. Sert savunma yapan CSKA, devreyi 20 sayı farkla 44-24 önde tamamladı. İkinci yarıya farkı kapatmak amacıyla hırslı başlayan Ülkerspor, biraz daha etkili gözükmesine rağmen, 25. dakikayı da 53-33 geride tamamladı. Temsilcimiz, iyi organize olan CSKA karşısında 3. periyodu da 62-40 yenik kapadı. Son periyotta CSKA, Smodis'in üst üste basketleriyle farkı 34. dakikada 27 sayıya (70-43) çıkardı. Turuncu-Yeşillilier, CSKA'ya 82-49 yenilmekten kurtulamadı. Ayten Kaya, İstanbul

SALON: Abdi İpekçi

ÜLKERSPOR: Cüneyt, Ömer 2, Mirsad 10, Trepagnier 3, Haislip 11, Stefanov 9, İbrahim 8, Oğuz 4, Bekir 2.

CSKA MOSKOVA: Holden 6, Langdon 12, Vanterpool 4, Andersen 16, Panov 7, Smodis 18, Papaloukas 5, Savresenko 8, Pashutin 4, Kurbanov 2, Zavoruev, Kashirov.

1. PERİYOT: 12-20.

DEVRE:24-44.

3. PERİYOT: 40-62

HAKEMLER: Nikos Pitsilkas, Fabio Facchini, Boris Ryzhyk

Fark yedik :([signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

maça giden bi insan olarak söyliyim maç atmosferi süperdi taraftar inanılmazdı(yani biz)televizyona çıkmışım deniyor nos t-shirtlü çocuk bendim neyse fazla geyik yapmiyim takım gerçekten çok kötü ezildi zaten yabancılar smaç şov yaptı ısınırken sonra haislip biraz oynadı diğer adamı kimse göremedi kaptan ibrahimin doğum günüydü ve ona böyle bi hediye vermek kötü bi olay ama ülkerden bu seneyi unutun yabancıları kötü türklerde kötü kısaca ülker kötü
not:benimde hayatımda gittiğim ilk maçta takımın tarihi fark yemesi kaan kural lanetinden bi versiyonda bende olduğunu gösteriyorum
not2:kaan kuralı da gördüm konuşcaktım ama olmadı:'([signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...