The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 www.geocities.com/neverendinglegends/iskarmitolojisi-baslan.htm iste NeverEndingLegends in konu aldigi Iskar dunyasinin yaratilisi. Bu yazinin devamini http://www.neverendinglegends.tr.cx/ dan bulmak mumkundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ne demeli emeğe saygı duymak gerekir ama ben eleştirecem. 1-Birncisi daha çoook çalışman lazım. 2-Tanrılar eksik kalmış 3-Büyü ile ilgile daha çok bilgi olmalı 4-Harita ve coğrafya çok önemli.Bi Faerun iki dağ ve ,iki ırmaktan oluşmuyor. Bunlar benim kişisel görüşlerim saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Sparkcaster, 08 August 2003 12:32 tarihinde demiş ki: ne demeli emeğe saygı duymak gerekir ama ben eleştirecem. 1-Birncisi daha çoook çalışman lazım. 2-Tanrılar eksik kalmış 3-Büyü ile ilgile daha çok bilgi olmalı 4-Harita ve coğrafya çok önemli.Bi Faerun iki dağ ve ,iki ırmaktan oluşmuyor. Bunlar benim kişisel görüşlerim saygılarımla sunlari biraz daha acarmsin(gerekirse bana ozelden yolarmisin) not-dunya D&D uzerine kurulu degil, birde 2. Ben tanrilarin ozellikle az olmasini istedim,Cunki bu dunya yi bir Dragon Lance veya Forgetten Realms gibi INSANDAN COK TANRI VAR -modelinde bir yer yapmak istemedim Belki o bahsettiklerim oyle deil lakin bana ogle gozuktu.Daha eklemedigim bir syafa var ama ustunde calisiyorum adi guc dengeleri -bu sayfada N,E,L nin Tanrilar ve buyuler kismini inceleyecegim, Ayricada bu ustunde calistigim site deneme amacli. Eger tutarsa PhP ye gecek o zaman simdi bilgisayarimda duran lakin yuklemiyecegim Level sistemini yazicagim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Birde ben sitede yazilan bircok olayi yazarken Aklimda hicbir D&D kullanicisi veya oynuyani gecmiyordu Aklima ne geldi bir salvator geldi, Eminim adam Drizzt i yazarken buyuydu,tanriydi ugrasmyordu. Ne guzeldi onda anlatim,(tabi salvator un anlatimi nekadar guzel(orjinallerden bahsedyorum) tartisilir) Yani spider queen fire ball la tum magrayi yakti denince ,kimse donupte Salvator a bir fire ball tum magrayi yakarmi?? die sormuyor?? Demem oki., yazdigim hikayeler genelde olay ve fikir uzerine kurulu, O yuzden cok kopukluk varsa soylediginiz icin tessekur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 o fire ball atan adamın çapına göre deyişir adam var mağra yakar adam var fire balla sigara bile yakamaz akar keselmiydi neyid buz yeli vadisinin ilk kitabında kızıl morkainin çırağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hatirladim Da o herif cristalshardla bile oldu ya Once Drizzt e oha diyesim geldi sonra bunun salvator tarafindan yazildigini gorunce ona oha dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 abi fr deki tanrı sayısı bence abartı ama 3 tanrı da eksik kalmış özellikle rahipler açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 http://www.geocities.com/neverendinglegends/gdenge.htm Burda hem melekleri hemde tanrilari yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ayrica tanrilar ve melekler Yazarlar tarafindan deyisitrilebilinir. Su an hala dunya deneme ve calisma asamasi ustunde eyer adam gibi sayida bir yazar gelirse dunyada onlarn dunyadaki detaylarla oynamasina yetkileri var, Yani yazarlar olusup (ulutin in cenneti yaratisi ve cehhenem savaslarinin bitisi) 2. cagdan 3 cag a kadaryazabilriler kendi kafalarindan Lakin az katilim var Nerde yanlis yaptim aceb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 sen hiç bi yerde yannış yapmadın yurdum insanı üşengeç lafa gelince herkes atlar iş olaya binince kimse yüzüne bakmaz[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar